Adana Kozan'da Jandarma Minibüsü Devrildi 8 Asker Yaralandı!

TAKİP ET

Adana'dan gelen son dakika haberine göre Kozan ilçesinde bulunan jandarma ekiplerinin bir olaya müdahale etmek için gittiği sırada askerleri taşıyan minibüsün devrildiği belirtildi. Devrilen minibüste 8 askerin yaralandığı bilgisi alındı. Adana Kozan'da bir olaya müdahale etmek için giden jandarma minibüsünün devrilmesi sonucunda 8 askerin yaralandığı haberi alındı.

Adana’dan gelen son dakika haberine göre Kozan ilçesinde bulunan jandarma ekiplerinin bir olaya müdahale etmek için gittiği sırada askerleri taşıyan minibüsün devrildiği belirtildi. Devrilen minibüste 8 askerin yaralandığı bilgisi alındı.
Adana Kozan’da bir olaya müdahale etmek için giden jandarma minibüsünün devrilmesi sonucunda 8 askerin yaralandığı haberi alındı. 

8 ASKER ÇEŞİTLİ YERLERİNDEN YARALANDI

Gelen bilgilere göre Adana’nın Kozan ilçesinde görevli olan İlçe Jandarma Komutanlığı askerlerinin ihbar üzerine gitmekte olduğu Arslanlı Mahallesi’ne minibüsle yola çıktığı ve içinde askerleri taşıyan minibüsün Adana Caddesinde şoförün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda yol kenarında bulunan ağaca çarparak devrildiği belirtildi. Minibüste bulunan görevli askerlerin çeşitli yerlerinden yaralandığı ve yaralıların olay yerine sevk edilen ambulanslarla Kozan Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındığı öğrenildi. 

 

adana kozan minibüs asker 8 asker yaralandı minibüs devrildi