Adana'da TIR'a çarpan otomobildeki 1 kişi öldü 1 kişi yaralı

TAKİP ET

Adana'da sabah saatlerinde meydana gelen korkunç bir kaza, şehri yasa boğdu. Kozan-Ceyhan kara yolunda Ayşehoca Mahallesi mevkisinde gerçekleşen olayda, 80 LC 117 plakalı otomobil, park halindeki bir TIR'a çarptıktan sonra kontrolden çıkarak savruldu. Ancak felaket burada bitmedi.

Otomobilin savrulması sonucunda, aracın yanında bekleyen TIR şoförü Ali Alişan (53) tamamen şanssızlıkla altında kaldı. Çarpmanın etkisiyle hayatını kaybeden Alişan'ın acı haberi tüm çevreye yayıldı ve yakınları büyük bir üzüntüyle sarıldı. Kazadan kurtulan diğer sürücü ise yaralanarak Kozan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaza sonrasında yetkililer hemen soruşturma başlattı. Kaza nedeniyle yaşanan trajediyle ilgili detaylar henüz netleşmemiş olsa da, güvenlik önlemleri ve dikkatli sürüşün ne kadar önemli olduğu bir kez daha vurgulandı.

Bu elim olay, trafik kurallarına uymamanın ve dikkatsizliğin ne kadar büyük bir tehlike arz ettiğini bir kez daha hatırlattı. Tüm sürücülere, can güvenliğine öncelik vererek ve kurallara uyarak araç kullanmaları çağrısında bulunuyoruz.

Adana halkı, Ali Alişan'ın ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyor, yaralanan sürücünün de bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz. Trafik kazalarının bir daha yaşanmaması dileğiyle, hep birlikte daha güvenli yollarda ilerlemeyi amaçlıyoruz.

Adaan Adana trafik kazası ölüm haberi