Adana'da sulama kanalına itildiği düşünülen bir gencin cansız bedeni bulundu

TAKİP ET

Adana'nın Yüreğir ilçesine bağlı 19 Mayıs Mahallesi'nde dün saat 18.00 sıralarında, tartıştığı bir kişi tarafından sulama kanalına itildiği iddia edilen 18 yaşlarındaki bir genç, vatandaşlar tarafından görüldü.

Çevredeki insanlar hızla yardıma koştu, ancak şüpheli olay yerinden kaçtı. Tüm çabalara rağmen, akıntıya kapılan genç bir süre sonra gözden kayboldu. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, arama ve kurtarma çalışmalarına başladı. Ancak akşam saatlerinde havanın kararmasıyla çalışmalara ara verildi.

SULAMA KANALINDA CESET 

Bugün sabah saatlerinde sulama kanalının yakınından geçen vatandaşlar, suyun içinde bir ceset görünce durumu hemen polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen dalgıç polis ekipleri, kanalda demire takılmış halde bulunan cesedi çıkardı. Görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda, cesedin dün sulama kanalına itilen gence ait olduğu belirlendi. Genç üzerinde kimlik olmadığından, ceset Adana Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı.

CİNAYET ZANLISI ARANIYOR

Polis ekipleri, şüphelinin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor ve güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Şüphelinin kimliğinin tespit işlemleri sürüyor.

Adana Yüreğir sulama kanalı cinayet