Adana'da Korkunç Kaza: Hafriyat Kamyonu Çarpan, 81 Yaşındaki Adam Hayatını Kaybetti

TAKİP ET

Adana'da, 81 yaşındaki Baki Karagöz, yolun karşısına geçmeye çalışırken bir hafriyat kamyonunun çarpması sonucu hayatını kaybetti. Kaza, Yüreğir ilçesi Doktor Mithat Özsan Bulvarı'nda meydana geldi ve olay yerinde büyük bir üzüntüye neden oldu. Kaza sonrasında kamyon şoförü Y.E. gözaltına alındı.

Olay saat 09.00 sıralarında gerçekleşti. Hafriyat kamyonu sürücüsü Y.E., 44 LC 074 plakalı kamyonu kullanırken, yaya geçidinde karşıya geçmeye çalışan Baki Karagöz'e çarptı. Çarpmanın etkisiyle Karagöz, yere düştü ve kamyonun altında bir süre sürüklendi. Bu korkunç olayı görenler hemen yardıma koştu ve kamyonun sürücüsü Y.E. durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Baki Karagöz'ün hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri tarafından yapılan incelemenin ardından Karagöz'ün cansız bedeni, Adana Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı. Kazaya neden olan hafriyat kamyonu sürücüsü Y.E. ise polis merkezine götürüldü.

Bu üzücü kaza, yaya geçitlerindeki trafik kurallarının önemini bir kez daha vurguluyor ve yayaların güvenliğini sağlamak için daha fazla dikkat ve önlem alınması gerektiğini hatırlatıyor. Baki Karagöz'ün hayatını kaybetmesi, trafik güvenliği konusundaki hassasiyetimizi artırmalı ve benzer acı olayların önlenmesi için çaba gösterilmelidir.

Adana trafik kazası ölüm haberi