Adana'da 13 aracın karıştığı trafik kazasında 7 kişi hayatını kaybetti

TAKİP ET

Adana'nın Pozantı ilçesinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 7 kişi hayatını kaybederken 7 kişi de yaralandı. 

Kazada 13 araç karıştı. Kaza, Adana-Ankara otoyolu Akçetekir mevkisinde polis ekiplerinin otoyolda yanan TIR’a müdahale ederken iki aracın çarpışmasıyla başladı. Kazaya 2’si polis, 4’ü otomobil, 2’si TIR ile toplam 13 araç karıştı. 

FECİ KAZADA 7 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Kaza yerine çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemede 7 kişinin hayatını kaybettiği, 7 kişinin de yaralandığı tespit edildi. Yaralılar, kaza yerindeki ilk müdahalelerinin ardından Adana ve Pozantı’daki hastanelere kaldırıldı. Kaza nedeniyle yolun kapalı olduğu, polis ve kurtarma ekiplerinin çalışmasını sürdürdüğü öğrenildi. Adana Valisi Süleyman Elban ve Pozantı Kaymakamı Fatih Karamahmut da kaza yerine gelerek ekiplerden bilgi aldı.

BİR KİŞİ AMBULANSI KAÇIRMAYA ÇALIŞTI

Kazazedelerin yardımına koşan sağlık görevlileri ise bir skandal ile karşı karşıya kaldı. Sağlık görevlileri, yaralılara müdahale ederken park halinde ve çalışır durumda olan ambulansa binen bir şüphelinin kaçırması sonucu şaşkına döndü. Polis takibi sonucu ambulansın önü kesilerek durduruldu ve şüpheli gözaltına alındı. Kaza ve ambulansı kaçıran şüpheli ile ilgili inceleme sürdürülüyor

Adana Pozantı zincirleme kaza