Adalet Mitinginde Kılıçdaroğlu'nun Programı'nda Son Dakika Değişikliği Yaşandı!

TAKİP ET

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 24 günün sonunda İstanbul Maltepe'de sonlandıracağı Adalet Yürüyüşü mitinginde son dakika değişikliği yaptı. Mitingin yapılacağı alana vatandaşlar alınmaya başlarken Kılıçdaroğlu, yürüyüşünün son 3 kilometresi ile ilgili son dakika değişikliğine gitti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 24 günün sonunda İstanbul Maltepe’de sonlandıracağı Adalet Yürüyüşü mitinginde son dakika değişikliği yaptı. Mitingin yapılacağı alana vatandaşlar alınmaya başlarken Kılıçdaroğlu, yürüyüşünün son 3 kilometresi ile ilgili son dakika değişikliğine gitti. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Maltepe’de gerçekleştirilecek miting için son dakika değişikliğine gitti. Kılıçdaroğlu daha önce miting alanına giden son 3 kilometreyi tek başına yürüyeceğini duyurmuştu. Fakat yapılan son dakika açıklamasında bu planda değişiklik yapıldığı öğrenildi. CHP Lideri aldığı yeni kararda alana giden son 1 kilometrelik bölümde yola tek başına devam edeceğini duyurdu.

VATANDAŞLAR MİTİNG ALANINDA

Ankara’da CHP Genel Başkanı kemal Kılıçdaroğlu’nun önderliğinde başlayan Adalet Yürüyüşü Maltepe’de gerçekleştirilecek büyük mitingle son bulacak. Mitingin yapılacağı alana vatandaşlar alınmaya başlandı. Miting alanında yoğun güvenlik önlemleri alınırken vatandaşlar x-ray cihazları ile aranarak miting alanlarına alındı. 

YOĞUN GÜVENLİK ÖNLEMLERİ

Maltepe’de gerçekleştirilecek olan miting için çok sayıda güvenlik görevlisi görev yaparken TOMA ve Akrep gibi zırhlı araçların da hazırda tutulduğu görüldü. Ayrıyeten polis helikopterleri de miting alanında tur atarak sürekli kontrol yapıyor. Miting alanına vatandaşların girişleri başlamadan önce polis köpeklerinin alanda bomba taraması yaptığı öğrenildi. Miting alanında çok sayıda ambulansın hazır tutulduğu ve engelli vatandaşlar için de tekerlekli sandalyeler bulunduğu bilgisi verildi. 

 

adalet yürüyüşü maltepe miting son dakika değişiklik kılıçdaroğlu CHP