Acun Ilıcalı'dan Alex de Souza Bombası! Survivor Yarışmacısı Mı Olacak?

TAKİP ET

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu olan Brezilyalı efsane futbolcu Alex de Sozu'nın Survivor yarışmasına katılacağı haberleri gündemde dolaşırken Acun Ilıcalı'nın eski futbolcuyu yarışmaya dahil etmek için büyük çaba sarf ettiği öğrenildi. Ancak Sozua'dan olumlu yanıt gelmedi ve Ilıcalı'nın yaptığı teklifi teşekkür ederek reddettiği öğrenildi.

Fenerbahçe’nin eski futbolcusu olan Brezilyalı efsane futbolcu Alex de Sozu’nın Survivor yarışmasına katılacağı haberleri gündemde dolaşırken Acun Ilıcalı’nın eski futbolcuyu yarışmaya dahil etmek için büyük çaba sarf ettiği öğrenildi. Ancak Sozua’dan olumlu yanıt gelmedi ve Ilıcalı’nın yaptığı teklifi teşekkür ederek reddettiği öğrenildi.

TV8 ekranlarında büyük bir ilgi ve heyecanla izlenen Survivor yarışması Türkiye haricinde Yunanistan’da da yayınlanmış ve ilk sezonuyla büyük ses getirmişti. Geçtiğimiz günlerde Acun Ilıcalı’nın Survivor yarışması için Brezilya’da da bir proje yapacağı öğrenilmişti. Brezilya’da yapılacak Survivor yarışması için Brezilya kadrosunun hazır olduğu haberi alındı. Ilıcalı’nın Brezilya kadrosu için Fenerbahçe’nin eski futbolcusu ve aynı zamanda Brezilyalı olan Alex de Souza’ya teklif gönderdiği öğrenilmişti. 

TEŞEKKÜR EDEREK REDDETTİ

Acun Ilıcalı’nın yaptığı teklife Alex de Souza’dan yanıt geldi. Souza’nın teklifi teşekkür ederek reddettiği öğrenilirken eski futbolcunun ülkesinde yayınlanacak olan bir programda TV yorumculuğu yapacağı öğrenildi. 

 

alex de souza fenerbahçe acun ılıcalı survivor brezilya yarışma