Acun Ilıcalı konseyde açıkladı! Survivor'dan diskalifiye olan yarışmacı kim?

TAKİP ET

Yepyeni sezonu ve bomba gibi yarışmacılarıyla ekranlara geri dönen sevilen yarışma programı Survivor'da sakatlık sebebiyle bir diskalifiye yaşandı.

Yepyeni sezonu ve bomba gibi yarışmacılarıyla ekranlara geri dönen sevilen yarışma programı Survivor'da sakatlık sebebiyle bir diskalifiye yaşandı. Acun Ilıcalı'nın büyük bir heyecanla yarışmada olacağını duyurduğu ancak yarışmada şanssızlıkların peşini bırakmadığı ünlü oyuncu Cemal Hünal, yaşadığı genel sağlık sorunları sebebiyle yarışmadan diskalifiye oldu. İşte tüm detaylar...

Survivor Macerasını Noktalamak Zorunda Kaldı

Ünlüler takımı yarışmacılarından olan ve hem takım arkadaşları hem de rakip takım yarışmacıları tarafından oldukça sevildiği anlaşılan ünlü oyuncu Cemal Hünal, Survivor macerasını noktalamak zorunda kaldı. Ada konseyinde konuyla ilgili bir açıklama yapan yarışmanın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı, Hünal'ın yarışmaya devam edemeyeceğini belirtti. Hayatta risk almayı seven biri olduğunu söyleyen Ilıcalı, risk almadığı nadir konulardan birinin yarışmacıların sağlığı olduğunu söyledi. 


'Yarışmaya Devam Etme Şansı Bulunmuyor'

Yıllardır Survivor yarışmasında olan Dr. Metin Kuş ise yaptığı değerlendirme sonucunda ünlü oyuncunun yarışmaya devam edemeyeceğini, 'Yarışmaya devam etme şansı bulunmuyor' ifadelerini kullanarak duyurdu. Talihsiz ayrılık sebebiyle hem ünlüler hem de gönüllüler takımı büyük bir üzüntü yaşadı. Adaya vedasıyla ilgili konuşan Hünal, 'Çok erken oldu. Ben arkadaşlarımı bırakmaya hazır değilim. Adayı bırakmaya da hazır değilim. Burada geçirdiğim hiçbir anı unutmayacağım.' dedi. 


Cemal Hünal'ın Sağlık Sorunu Ne?

Diskalifiye açıklamasının ardından  herkes Survivor Cemal Hünal'ın sağlık sorununun ne olduğunu araştırmaya başladı. Ünlü imin belinde büyük bir sıkıntı olduğu ve asla zorlanmaması gerektiğine dair bilgilere ulaşıldı.



 

survivor cemal hünal diskalifiye acun ilıcalı sağlık