Acun Ilıcalı Deren Talu Aşk Mı Yaşıyor? Evlilik Deren Talu Yüzünden Mi Bitti?

TAKİP ET

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı boşanıyor mu sorusu daha yeni gündeme bomba gibi düşmüşken sosyal medyada şok eden iddialar gündeme geldi. Sosyal medyada dolaşan iddialara göre Acun Ilıcalı Deren Talu aşkı bu evliliğin bitme nedeni oldu. Aynı zamanda Şeyma Subaşı ve Çağatay Ulusoy arasında da yasak aşk olduğu iddia edildi.

Sosyal medya bugün Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı'nın boşanma iddiaları ile çalkalandı. Dünden beri gündemde dolaşan iddiaların ardından Acun Ilıcalı Bugün Kanal D'de yayınlanan 2. sayfa magazin programına mesajla ulaşarak iddiaların doğru olduğunu ve boş alacaklarını söyledi. Acun Ilıcalı'nın yaptığı açıklamanın ardından daha da şok eden iddialar gündeme geldi.

ACUN ILICALI DEREN TALU AŞKI

Sosyal medyada bomba gibi düşen iddialardan biri Acun Ilıcalı Deren Talu ilişkisi oldu. Iddiaya göre ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ile Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu arasında ilişki vardı. Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı boşanmasına da bu ilişki neden oldu. Hatta ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın Deren Talu’ya ev aldığını öne sürüldü.

ŞEYMA SUBAŞI VE ÇAĞATAY ULUSOY

Magazin gündemini çalkalayan diğer bir iddia ise Şeyma Subaşı ve Çağatay Ulusoy arasında gizli aşk olduğu iddialarıydı. Henüz Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı cephesinden Bu iddialara bir yanıt gelmedi.

 

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı Acun Ilıcalı Deren Talu ilişkisi Acun Ilıcalı Deren Talu aşkı acun ılıcalı deren talu aşkı şeyma subaşı ve çağatay ulusoy şeyma subaşı acun ılıcalı acun şeyma boşanıyor mu