Acun Ilıcalı açıkladı. Uğur Pektaş tekrar Survivor'da

TAKİP ET

Beyaz Tv'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına konuk olan Acun Ilıcalı bombayı patlattı. Ersin Korkut'tan sonra belli olan ikinci ismin Uğur Pektaş olduğu söyledi.

Ece Erken ve Bircan Bali’nin sunduğu Söylemezsem Olmaz programına konuk olan Acun Ilıcalı, ünlü sunucu Ece Erken’in ‘’bize özel bir şey paylaşır mısın?’’ istediğini geri çevirmedi. Herkesin merakla beklediği 2020 yılının Şubat ayında başlayacak olan Survivor yarışmasına katılacak isimlerden birinin Uğur Pektaş olduğunu açıkladı.

Survivor’ın ilk şampiyonu

Tv 8 kanal sahibi Acun Ilıcalı, kendi kanalında yayınlanan Cengiz Semercioğlu, Seray Sever ve Eylem İpek’in sunumuyla yapılan Gel Konuşalım adlı programda Survivor’da yarışacak olan ilk ismi açıklamıştı. Çok Güzel Hareketler Bunlar ile tanınan Ersin Korkut’un olacağını söyledi. Diğer yarışmacılar merak konusuyken bir diğer isimde bu sabah öğrenildi. Katıldığı sabah programında açıklayan Ilıcalı Survivor’ın ilk şampiyonu Uğur Pektaş olduğunu söyledi. Uğur Pektaş, Survivor’dan sonra uzun yıllar boyunca Arka Sokaklar dizisinde yer almıştı.

Uğur Pektaş kimdir?

Uğur Pektaş, Kanal D ekranında yayınlanan Survivor Türkiye yarışmasında birinci olarak dikkatleri üzerine çekmişti. 16 Nisan 1979 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Uğur Pektaş, Survivor'da birinci olduktan sonra oyunculuğa adım atmıştır. Kuşdili, Düşler ve Gerçekler dizisinde rol alan Uğur Pektaş oyunculuk anlamında en büyük popülerliği ise 2006-2010 ve 2014-15 yılları arasında rol aldığı Arka Sokaklar dizisi ile yakalamıştır.2008 yılında kendisi gibi oyuncu olan Gamze Özçelik ile evlendi. Ancak bu evlilik çok uzun sürmedi. 2011 yılında çift boşandı. Bu evlilikten Murathan adından bir oğulları olmuştur.

 

acun ılıcalı uğur pektaş survivor