Açtı Ağzını Yumdu Gözünü! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Muharrem İnce'ye Demirtaş Tepkisi

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adıyaman'da vatandaşlara hitap etti. CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin Edirne'de cezaevinde bulunan HDP Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş'ı ziyaret etmesini eleştiren

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adıyaman’da vatandaşlara hitap etti. CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin Edirne’de cezaevinde bulunan HDP Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş’ı ziyaret etmesini eleştiren

Erdoğan, ‘Neymiş serbest bırakılması gerekiyormuş’ diyerek İnce’nin açıklamalarına sert çıktı.
24 Haziran tarihinde yapılacak olan genel seçimler için mitinglerine devam eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün Adıyaman’da vatandaşlara hitap etti. Adıyamanlılara, ‘24 Haziran’da AK Parti’yi desteklemeye hazır mıyız?’ diyen Erdoğan, bu süreçte dargınlık ve kırgınlık olmamasını temenni ettiklerini belirtti.

‘ADIYAMAN’A KENDİ ÜNİVERSİTESİNİ KURDUK’

16 yıl boyunca eğitimde 2865 derslik yapıldığını söyleyen Erdoğan, Adıyaman’a kendi üniversitesinin kurulduğunu ve yükseköğretim kurslarını da açtıklarını aktardı. ‘Yaparsa AK Parti yapar’ diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, hızlı tren projeleri içinde Adıyaman’ın da yer aldığını belirtti. 

’53 KÜRT KARDEŞİMİ ÖLDÜRDÜLER’

Öte yandan CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin Edirne’de cezaevinde tutuklu bulunan HDP Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş’ı ziyarete gitmesine sert çıkan Erdoğan, ‘Sayın Muharrem ince ince Edirne’ye gittin. Bu ziyaret ettiğin şahıs değil miydi 53 Kürt kardeşimin ölümüne sebep olan. Neymiş serbest bırakılması gerekiyormuş. Bu ülkede hukuk var. 53 Kürt kardeşimi öldürdüler. Yasin Börü’nün hesabını veremezsiniz. Yargı tecelli edecektir. Gereği neyse o olacak. Bunlar sadece mezar taşı dikmeyi bilirler. Cezaevindeki zatın elinde 53 vatandaşımızın.’ kanı var diyerek sert sözlerle Muharrem İnce’ye yüklendi.

 

Son dakika CHP Erdoğan Muharrem İnce Selahattin Demirtaş Aday Adıyaman