Açlıktan Köye İnen Yaban Domuzu Dehşet Saçtı! 1 Ölü, 1 Yaralı

TAKİP ET

Çin'de doğal yaşam alanında aç kalan bir yaban domuzu köye indi ve köyde sokaktaki insanlara saldırdı. Domuzun saldırısına maruz kalan 2 kişiden birisi ise hayatını kaybederken, 1 kişi ise yaralı olarak kurtuldu. İşte detaylar…

Çin’de doğal yaşam alanında aç kalan bir yaban domuzu köye indi ve köyde sokaktaki insanlara saldırdı. Domuzun saldırısına maruz kalan 2 kişiden birisi ise hayatını kaybederken, 1 kişi ise yaralı olarak kurtuldu. İşte detaylar…

Çin’de yaban domuzu dehşeti! Çin’in dağlık bölgelerinde yaşamakta olan büyük bir yaban domuzu, yiyecek bulamadığı için ve aç kaldığı için köye indi.

Aç kalmasından dolayı köye inen yaban domuzu ise sokakta bulunan insanlara saldırdı. Sokaktaki bir vatandaşa saldıran yaban domuzunun saldırdıkça daha da kızgınlaştığı görüldü ve altına aldığı vatandaşa defalarca darbeler vurarak onu ağır bir şekilde yaraladı.

MÜDAHALE EDENLERE DE SALDIRDI

Altına aldığı bir kişiyi feci şekilde yaralayan ve defalarca darbeler vuran yaban domuzuna çevredeki vatandaşlar müdahalede bulundu. Eline demir bir kürek alan bir kişi, domuza defalarca vurmasına rağmen sonuç alamadı ve domuz saldırıya devam etti.

Çevredekilerin tüm müdahalesine rağmen bölgeden ayrılmayan domuz ağır yaraladığı bir kişinin ardından yoldaki bir kadına daha saldırdı ve onu da yaraladı. Daha sonra ise etraftaki eşyalara saldıran domuz bölgeden kaçarak uzaklaştı. Saldırıda bulunduğu 2 kişiden 1’inin ise hayatını kaybettiği öğrenildi.    

Çin dünya haberleri domuz yaban domuzu yaban domuzu insanlara saldırı saldırı