Acımasız Komşu Otizmli Çocuğu Dikenli Sopa İle Dövdü!

TAKİP ET

İstanbul'un Ümraniye semtinde komşunun otizmli çocuğu sopa ile dövdüğü iddiaları kan dondurdu. Annenin, otizmli çocuğunu dövdüğü iddiası ile darp raporu alarak şikayetçi olduğu öğrenildi.

İstanbul’un Ümraniye semtinde komşunun otizmli çocuğu sopa ile dövdüğü iddiaları kan dondurdu. Annenin, otizmli çocuğunu dövdüğü iddiası ile darp raporu alarak şikayetçi olduğu öğrenildi.

İstanbul Ümraniye’de yaşayan ve komşusunun otizmli oğlunu dikenli sopa ile dövdüğünü iddia eden anne, darp raporu alarak oğlunu döven komşusundan şikayetçi oldu. Yaşanan olayda büyük bir şaşkınlık yaşayan öfkeli anne komşusunun yaptığının cezasını çekmesini istediğini ve en ağır cezayı alması için elinden geleni yapacağını söyledi.

YÜZDE DOKSAN BEŞ OTİZMLİ

İstanbul Ümraniye’de ikamet eden ve otizmli oğlu ile yaşadığı öğrenilen Vahide hanım, otizm hastası olan oğlu ile alışverişten döndüğü sırada, anne oğlunu kapının önünde bırakarak alışveriş poşetlerini eve çıkardı. Kapının önündeki oğlunu almak için geri döndüğünde ise gözlerine inanamadı. Komşusunun eline aldığı dikenli sopa ile oğlunu dövdüğünü gören anne şaşkınlıktan ne yapacağını şaşırdı. Hemen olaya müdahale eden ve oğlunu komşusunun elinden kurtaran anne Vahide hanım oğlu için darp raporu alarak komşusundan şikayetçi oldu. Olay sonrasında açıklamalarda bulunan Vahide hanım, oğlunun yüzde doksan beş otizmli olduğunu ve 20 yıldır bu hastalıkla mücadele ettiklerini söyledi. Oğlu Kıvanç’ın zihinsel engelli otizm hastası olduğunu belirten anne bazen istemeden bazı kelimeleri kullanabildiğini ancak komşusunun durumu bildiği halde elindeki gül dikenli sopa ile oğlunu dövdüğünü belirtti.

 

istanbul ümraniye otizm otizmli çocuk dikenli sopa dövdü otizmli çocuğa şiddet komşu dayağı gül dikenli sopa