Acımasız Baba 8 Yaşındaki Oğlunu Yatağa Bağlayıp Islattığı Urgan İpiyle Dövdü!

TAKİP ET

Mardin'de çekilen görüntüler görenlerin kanını donduruyor. Yaramazlık yaptığı iddiasıyla 8 yaşındaki oğlunu yatağa bağlayan baba, önce oğlunun üzerine su döküyor daha sonrada urgan ipiyle acımasızca vuruyor.

Mardin’de çekilen görüntüler görenlerin kanını donduruyor. Yaramazlık yaptığı iddiasıyla 8 yaşındaki oğlunu yatağa bağlayan baba, önce oğlunun üzerine su döküyor daha sonrada urgan ipiyle acımasızca vuruyor. 

Mardin’in merkez Akıncılar Köyünde yaşanan olay bu kadar da olmaz dedirtti. Bir baba 8 yaşındaki oğlu B.A’yı evlerinin damında bulunan yatağa iple bağlayarak üzerine su döktü. Henüz 8 yaşındaki oğluna urgan ipiyle acımasızca vuran cani baba çekilen görüntülerin jandarmaya götürülmesinden sonra jandarma ekipleri babanın yaşadığı köye baskın yaptı. 72 yaşında olduğu öğrenilen acımasız baba oğluna yaptığı işkenceden sonra mahkemeye çıkarılarak tutuklandı. 8 yaşında büyük işkenceye maruz kalan B.A ise devlet tarafından koruma altına alındı.

ÖNCE ISLATTI SONRA URGAN İPİYLE VURMAYA BAŞLADI

Mardin Merkez Artuklu ilçesi Akıncılar köyünde ikamet eden 72 yaşındaki baba S.Ari ikinci evliliğinden dünyaya gelen öz be öz oğlu 8 yaşındaki B.A’yı yaramazlık yaptığı gerekçesi ile evlerinin damında bulunan yatağa bağladı. Çocuğunun üzerine su döken ve urgan ipi ile acımasızca vurmaya başlayan baba küçük çocuğu büyük bir işkenceye maruz bıraktı. Çocuğun işkence gördüğü anlar duyarlı köylüler tarafından videoya çekilerek jandarma ekiplerine götürüldü. Jandarma ekipleri izlediği görüntülerde, babanın çocuğun bileklerini bağladığı ve acımadan elindeki urganla çocuğa vurduğunu gördükten hemen sonra köye baskın yaparak cani babayı gözaltına aldı. Gözaltına alınan cani babanın çıkarıldığı mahkemece tutuklandığı öğrenildi.

 

mardin cani baba 8 yaşındaki oğlu urgan ipi işkence