Acılı Anne Öz Oğlunun Cezaevine Girmesi İçin Böyle Yalvardı!

TAKİP ET

Adana'da acılı bir anne uyuşturucu bağımlısı olan oğlunun şiddetinden korktuğu için polislere oğlunu cezaevine koymaları için adeta yalvarırken konu hakkında soruşturma başlatıldı.

Adana'da uyuşturucu bağımlısı oğlunun madde ve para bulamayınca kendilerine saldırmasına daha fazla dayanamayan acılı anne elinde uyuşturucu madde ile yetkililere seslendi. Daha fazla dayanamadığını anlatırken oğlunun yakalanıp tedavi edilmesi ya da ceza evine gönderilmesi için adeta yalvardı. Son günlerde madde bulamadığı için krize giren Burhan E. evde anne ve babasına saldırdı. Sobayı devirdiği gibi çıkan ateşle perdeleri tutuşturmak ve evi yakmak istedi. 

Adana'nın Seyhan ilçesinde yürekleri burkan bir olay meydana geldi. 55 yaşındaki Fatma E. isimli kadın oğlunun son zamanlarda kendisine ve eşine yaptığı eziyetlere daha fazla dayanamadığı için isyan etti. Çocuklarının uyuşturucu bağımlılığı bulunduğu için yaşadıkları korkuyu dile getirdiler. 

OĞLUNUN CEZAEVİNE GİRMESİNİ İSTEDİ

Kokladığı uyuşturucu maddeyi bulmak için ailesinden sık sık zorla para alan vermedikleri takdirde saldırganlaşan Burhan E. madde almak için evden çıkmak istedi. 61 yaşındaki babası İbrahim A. ise oğlunun evden çıkmasına izin vermedi. Bu sefer evde poşetin içine koyduğu uçucu maddeyi koklamaya başladı. Ailesi duruma tepki gösterirken oğullarına engel olmak istediler. 

Kokladığı uyuşturucu maddenin etkisine giren Burhan E. bir süre sonra annesinin ve babasının boğazına sarıldı. Ailesine şiddet göstermeye başladı. Babası tarafından odaya kilitlenince odada bulunan sobayı devirerek eşyaları savurmaya başladı. Ardından perdeyi tutuşturarak evi yakmak istedi. Şikayetçi olan aile ise polis ekiplerine yalvardı. Oğlunun cezaevine gönderilmesi için bir annenin yalvarması herkesi çok etkiledi. 

cezaevi acılı anne uyuşturucu bağımlısı