Acı İçinde Yerde Kaldı! Kızgın Boğa Matadorun Kafa Derisini Yüzdü

TAKİP ET

İspanya'da boğa 45 yaşındaki matadorun kafa derisini yüzdü. İlk boynuz darbesiyle yere düşen matadorun aldığı ikinci darbeyle kafa derisi yüzüldüğü ve acı içinde yerde kaldığı öğrenildi.

İspanya’da boğa 45 yaşındaki matadorun kafa derisini yüzdü. İlk boynuz darbesiyle yere düşen matadorun aldığı ikinci darbeyle kafa derisi yüzüldüğü ve acı içinde yerde kaldığı öğrenildi. 

İspanya’da düzenlenen boğa güreşinde kızgın boğa matadorun kafa derisini yüzdü. 45 yaşında olduğu öğrenilen matador Juan Jose Padilla, boğanın ilk boynuz darbesiyle yere düşerken ikinci aldığı darbede kafa derisi yüzülerek acı içinde yerde kaldı. Acı içinde yerde kıvranan matador Pedilla’nın yanına diğer matador arkadaşları koştu. 

40 DİKİŞ ATILDI

Kafa derisinin açıldığı görülen matador acilen hastaneye kaldırılırken burada yapılan müdahalede matadorun kafasında 20 cm’lik yara oluştuğu belirlendi. Boğanın boynuz darbelerine maruz kalan matadorun kafasına 40 dikiş atıldığı öğrenildi.

TEK DÜŞÜNCESİ KARISINI ARAMAK OLDU

Boğadan aldığı darbeyle ciddi şekilde yaralanan matadorun hastaneye geldiğinde bilincinin yerinde olduğu ve o an tek düşüncesinin karısını aramak olduğu öğrenildi. Kafasına dikiş atıldıktan sonra tedavisi tamamlanan ve taburcu olan matador, Facebook’ta yayınladığı mesajda,  ‘Sayfanın tüm takipçilerine sevgileri ve gösterdikleri destek için çok teşekkürler.’ dediği öğrenildi.

 

Dünya haberleri İspanya Matador Boğa Kafa derisi