Acı Haberler Art Arda Geliyor! Bayram Tatilinin İlk Gününden Çok Sayıda Ölü ve Yaralı Var

TAKİP ET

Ramazan Bayramı tatili ne memleketinde ve tatil bölgelerinde geçirmek isteyenler Dünden bu yana Yolları Akın etti. Daha tatilin ilk gününden Yollar kan gölüne dönerken çok sayıda ölü ve yaralı olduğu öğrenildi.

Ramazan Bayramı tatili ne memleketinde ve tatil bölgelerinde geçirmek isteyenler Dünden bu yana Yolları Akın etti.  Daha tatilin ilk gününden Yollar kan gölüne dönerken çok sayıda ölü ve yaralı olduğu öğrenildi. 

İlk kaza haberi Kütahya'dan gelirken Kütahya'dan geldi.  Kütahya'da otomobilin devrilmesi sonucu aynı aileden 2 kişi hayatını kaybederken 4 kişi de yaralandı. Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde ise Osmangazi Köprüsü yolunda Emniyet şeridinde park halinde olan zabıta Ankara arkadan çarpan hafif ticari aracın sürücüsü Alican Iğdırlı ve yanındaki Bahar Karaaslan hayatını kaybetti.

BURSA’DA OTOMOBİL ŞARAMPOLE DEVRİLDİ
Başka bir kaza haberi ise Bursa'nın Mudanya ilçesinden geldi.  Burada otomobilin şarampole devrilmesi sonucu 1 kişi hayatını kaybederken bir kişi de yaralandı. Trafik kazası da Burdur Karamanlı ilçesinde yaşandı. Yine otomobilin şarampole yuvarlanması sonucunda Bir kişi hayatını kaybetti 2 kişi yaralandı.

BOLU’DA MOTOSİKLET OTOMOBİLE ÇARPTI
Bolu Mengen ilçesinde ise bir motosiklet park halindeki otomobile çarptı.  Motosiklet sürücüsü kazada hayatını kaybetti. Yozgat'ın Sorgun ilçesinde ise virajı alamayarak devrilen otomobilin içerisinde bulunan 6 kişi yaralandı. Kırklareli'nde meydana gelen trafik kazasında ise 3 çocuk 14 kişinin yaralandığı öğrenildi.

 

Son dakika Bayram tatili trafik kazası son dakika haberi trafik