Acemi Anneler dizisi nerede çekiliyor? 

TAKİP ET

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Acemi Anneler dizisi konusu ve çekildiği yer bakımından oldukça merak ediliyor.

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Acemi Anneler dizisi konusu ve çekildiği yer bakımından oldukça merak ediliyor. Hafta içi her gün saat 15.45’te ekrana gelen Acemi Anneler dizisi izleyici tarafından oldukça sevildi. Peki, Acemi Anneler dizisi nerede çekiliyor? Dizinin konusu ne? İşte tüm merak edilenler…

Acemi Anneler Dizisi Nerede Çekiliyor?

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Acemi Anneler dizisinin çekimleri Ankara’da gerçekleştiriliyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Merve Üçer, Begüm Topçu, Yağmur Öztürk, Melis Yıldıran, Berk Bakioğlu, Cantuğ Turay, Tolga Akman, Önder Atakanlı, Cansın Yılmaz, Ege Semih Eken, İpek Çeken, Nermin Uğur, Murat Volkan Benli, Başak Vural ve Tamer Aykut gibi oyuncular yer alıyor.


Acemi Anneler dizisinin Konusu Ne?

Nil, oldukça başarılı bir iş kadınıdır ve çalıştığı şirketin finans müdürü adayıdır. Ona rakip olan Seda ise bulunduğu mevkii Nil’e kaptırmamak için her türlü oyuna hazırdır. Şirketteki önemli bir toplantıya yetişmek üzere yola çıkan ve kaza yapan Nil’in yardımına dostları Ceren, Beyza ve Sevda koşar. Hastanede olan Nil’e hiç beklemediği bir haber gelir ve bu haber onun çocuk sahibi olmak isteyen arkadaşları Ceren ve Beyza’nın hayatlarını derinden etkileyecektir. Öte yandan 3 çocuk annesi olan Sevda’nın büyük kızı Ezgi ise ailesinden çok büyük bir sır saklamaktadır. Ezgi’nin sakladığı bu sır acemi annelerin hayatında büyük bir duygu fırtınasına sebep olacaktır.

 

acemi anneler trt 1 oyuncular ankara