Abla Kardeş Cinayetindeki Sır Perdesi Aralandı!

TAKİP ET

Bursa'da yaşadıkları evde ölü olarak bulunan abla kardeş cinayetinin eski sevgili nedeniyle ortaya çıktığı belirlendi. Cinayetin sır perdesi aralandı.

Bursa'nın Gemlik ilçesinde birlikte yaşayan abla kardeşe ulaşılamaması sonrasında evde cesetlerinin bulunduğu ortaya çıkmıştı. Cinayetin kim ya da kimler tarafından işlendiğinin anlaşılması için geniş çaplı soruşturma başlatıldı. Bunun üzerine şüpheli kişinin kardeşlerden birisinin eski sevgilisi olduğu ortaya çıktı. Çanakkale'de gözaltına alınan zanlının barışmak için geldiği ancak olumsuz yanıt alınca abla kardeşi defalarca bıçaklayarak öldürdüğü ortaya çıktı. 

45 yaşındaki Sibel ve 37 yaşındaki erkek kardeşi Mehmet Ali Dudaklı birlikte yaşadıkları evlerinde ailelerinin ulaşamaması sonrasında ölü olarak bulunmuşlardı. Bıçaklanarak öldürüldükleri tespit edilen kardeşlerin katili kadının eski sevgilisi çıktı. Cinayet Büro tarafından yürütülen soruşturmanın ardından belirlenen şüpheli Çanakkale'de gözaltına alındı. 

BARIŞMAYINCA ÖLDÜRMÜŞ!

Eski sevgili olduğu öğrenilen şüpheli Murat A.'nın bir süredir barışma çabası içerisinde olduğu öğrenildi. Ancak barışmanın gerçekleşmemesi üzerine çıkan tartışmada önce kadını sonrada duruma müdahale etmek isteyen erkek kardeşini bıçakladığı öğrenildi. Defalarca bıçaklanan kadının ve erkek kardeşinin kan kaybından dolayı evde yaşamını yitirdikleri ortaya çıktı. Konu hakkında geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı. 

Emniyet tarafından gözaltına alınan Murat A'nın sorgusu ve emniyetteki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.