Abisinin ölümünden sorumlu tuttuğu kişiyi önce dövdü sonra silahla vurdu

TAKİP ET

Adana'da yaşanan olayda 20 yaşındaki Vedat T. 25 yaşındaki ağabeyi Mücahit T.'nin öldürülmesinde parmağı olduğunu düşündüğü 20 yaşındaki Seyit M.'ye kabusu yaşattı.

Vedat T., tabanca zoruyla kaçırdığı Seyit M.'yi boş bir araziye götürüp tabancayla bacaklarından ve çenesinden vurdu. Seyit M. durumu ağır halde hastaneye kaldırılırken, Vedat T. ise ile 26 yaşındaki yanındaki arkadaşı Musa Z. polis ekipleri tarafından tutuklandı.

KAÇIRIP ÖNCE DÖVDÜLER SONRA SİLAH İLE VURDULAR

27 Ekim tarihinde öğle saatlerinde Seyhan ilçesi Dağlıoğlu Mahallesi’nde yaşandı. Vedat T., arkadaşı Musa Z. ile birlikte araç ile gezerken, abisinin ölümünden sorumlu tuttuğu Seyit M.’yi gördü. Vedat T., tartıştığı Seyit M.’yi tabanca ile tehdit edip, araca bindirdi. Vedat T., Sarıçam ilçesi Akkuyu Mahallesi’nde bir tarlaya götürdü. Seyit M.’yi dövüp, silah ile bacaklarından ve çenesinden vurdu. Seyit M.’yi kenarda bırakıp 2 şüpheli, kaçtı.

KANLAR İÇİNDE YOLA ATIP KAÇTILAR

O alandan geçen bir vatandaş, Seyit M.’nin kanlar içinde hareketsiz yattığını fark edince polis ve sağlık ekiplerine durumu bildirdi. Sağlık ekipleri olay yerine gelerek Seyit M.’ye ilk müdahaleyi yaptı ardından Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

Adana intikam