ABD'yi Karıştıran Melania Trump Klibi

TAKİP ET

ABD'nin son dönemlerde en popüler etkilerinden biri olan T.I. paylaştığı Video ile ülkeyi karıştırdı. Çünkü videoda ünlü hepsinin karşısına ABD Başkanı Donald Trump'ın beyaz beyaz saray'dan ayrılmasına fırsat bilen ve oval ofisteki masasında oturduğu sırada karşısına bir anda First Lady Melania Trump'a benzeyen Bir kadın geliyor. Videodaki kadın uzun bir ceket giydikten sonra erotik bir şekilde dans etmeye başlıyor.

ABD son dönemin ünlü rapçilerinden ve gerçek adı Clifford Harris olan T.I.'ın  yeni albümünün tanışmak için Twitter üzerinden paylaştığı video ile çalkalanıyor. 1 dakika süren videoda ABD Başkanı Donald Trump'ın Beyaz Saray'dan ayrıldığını gösteren arşiv görüntüleri yayınlanıyor ve ardından trump'ın helikopteri havalandıktan sonra kamera Oval Ofis'e dönüyor. Bu soruya da masada oturan T.I. takım elbise ile izleyicinin karşısına çıkıyor.

FİRSY LADY’E BENZİYOR

Masada oturan rapçi nin karşısına kısa süre sonra ABD'nin first leydisi Melanie Trump’a benzeyen bir kadın geliyor. Bu yılın başında first lady nin tartışma yaratan ceketini giyen kadın daha sonra soyunuyor ve dans etmeye başlıyor. First lady melania Trump ABD Başkanı Trump'ın göçmen aileleri ayırma kararı sonrasında basın mensuplarının karşısına geçtiğinde bu ceketi giymiş ve ceketin sırtında "Ben gerçekten umursamıyorum, peki ya sen?"  yazdığı görülmüştü. Videodaki kadın neredeyse çırılçıplak bir şekilde Masanın üstünde zıplayıp hepsinin kravatını çekerken dans hareketlerine devam ediyor. Videonun sonunda ise ünlü rapçi kadını odadan çıkarıyor.

abd melania trump rapçi klip skandal