ABD'ye Balayı Yapmak İçin Giden Türk Genci Müslüman Olduğu İçin Gözaltına Alındı

TAKİP ET

İngiliz Gazetesinin haberine göre, evlendikten hemen sonra eşi ile balayına Miami'ye gitmek isteyen Türk kökenli Ali Gül ve yanındaki eşi Los Angalas'ta havalimanında gözaltına alındı.

İngiliz Gazetesinin haberine göre, evlendikten hemen sonra eşi ile balayına Miami’ye gitmek isteyen Türk kökenli Ali Gül ve yanındaki eşi Los Angalas’ta havalimanında gözaltına alındı.

'MÜSLÜMAN OLDUĞU İÇİN GÖZALTINA ALINDI'

İngiliz gazetesinin haberine göre, Türk kökenli olduğu öğrenilen Ali Gül, ve eşi evlendikten sonra balayı için Miami’ye tatile gitmek istedi. Ancak çift Los Angalas havalimanına geldiğinde havalimanında gözaltına alındı. Türk kökenli gencin eşi Natasha, kocasının Müslüman olduğu için ABD’ye alınmadıklarını ve Londra’ya geri dönmek zorunda kaldıklarını söyledi. Tatil için tam 7 bin sterlin harcadıklarını söyleyen Natasha, havalimanında gözaltına alınan kocasının Müslüman olduğu için gözaltında tutulduğunu ve neler olduğuyla ilgili bir fikirlerinin olmadığını söyledi. Çiftin ülkeye girişlerine 26 saat sonra izin çıkmadığı ve havalimanından Londra’ya olan uçaklarına kadar polis eşliğinde gittikleri öğrenildi. 

 

ABD Türk genci evli çift gözaltı müslüman olduğu için gözaltı balayı miami londra