ABD'nin Ünlü Dizinde Skandal Türkiye Detayı: Şehitler Köprüsünü Havaya Uçurdular!

TAKİP ET

ABD'nin ünlü dizisi Family Guy çizgi dizisinde Türkiye ile ilgili skandal bir detay dikkat çekti. Dizinin 16. sezonunun 5. bölümünde İstanbul'a büyük bir saldırı düzenlendiği konusu işlendi. Dizide, Ayasofya'nın hedef alındığı ve Şehitler Köprüsü'nün yıkıldığı sahne tepki çekti.

ABD’nin ünlü dizisi Family Guy çizgi dizisinde Türkiye ile ilgili skandal bir detay dikkat çekti. Dizinin 16. sezonunun 5. bölümünde İstanbul’a büyük bir saldırı düzenlendiği konusu işlendi. Dizide, Ayasofya’nın hedef alındığı ve Şehitler Köprüsü’nün yıkıldığı sahne tepki çekti.

ABD’nin ünlü çizgi dizisi Family Guy Türkiye’de de oldukça geniş bir izleyici kitlesine sahip. Dinin izleyici kitlesi arasında yer alan Türk Vatandaşlar 16. sezonun 5. Bölümünde dizi de verilen mesaj sonrasında büyük bir şoka girdi.

ŞEHİTLER KÖPRÜSÜ VE AYASOFYA’YA SALDIRI

Dizinin 16. sezonunun 5. bölümü yayınlanırken bir sahnede Peter ismindeki karakterin ABD yönetimi tarafından görevlendirilerek Ayasofya’yı kurtarmak için İstanbul’a gönderilir. Ayasofya’ya saldırmak isteyen robotlarla mücadeleye giren Peter’in 15 Temmuz Şehitler Köprüsünü havaya uçurduğu anlar herkesin ağzını açık bıraktı.

AKILLARA 12 KASIM’DA YAPILACAK OLAN MARATON KOŞULARI GELDİ

Dizide yayınlanan bu sahneler sonrasında 12 Kasım 2017 tarihinde yapılacak olan ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsünden başlayarak Ayasofya’da sonlanacak olan Avrasya Maratonu akıllara geldi. Sosyal medyada da hızla yayılan bu sahneler Pazar günü yapılacak olan koşular öncesinde bunun yayınlanmasının saldırı mesajı olduğu yorumlarını beraberinde getirdi.

ABD MARATON İÇİN ÇALIŞANLARINI UYARDI

12 Kasım 2017 Pazar tarihinde yapılacak olan koşuda 15 Temmuz Şehitler Köprüsünün araç trafiğine kapatılacağı belirtilirken ABD Merkezli bir şirketin maratona sayılı günler kala yöneticilerini arayarak Pazar günü gerçekleştirilecek olan maraton için terör saldırısı uyarısı yaptığı ve maratona katılmama konusunda uyarılarda bulunduğu öğrenildi.

 

ABD Türkiye Dizi Family Guy Şehitler Köprüsü Ayasofya Detay Patlatlma Maraton Koşuları 5.Bölüm 12 Kasım 2017