ABD'li Kadından Futbol Dünyasını Ayağa Kaldıran İddia: "Cristiano Ronaldo Bana Tecavüz Etti"

TAKİP ET

Ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo şok bir iddia ile karşı karşıya. ABD'li Kathryn Mayorga, Cristiano Ronaldo'ya kendisine tecavüz ettiği iddiasıyla açtığı davanın bütün detaylarını anlattı.

Dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo oldukça büyük bir suçlama ile karşı karşıya. ABDli Kathryn Mayorga ismindeki kadın,  Yıldız futbolcunun 2009 yılında Las Vegas'ta kendisine tecavüz ettiğini ve daha sonra sus payı olarak 375 bin dolar verdiğini iddia etti.

‘ACI ÇEKİP ÇEKMEDİĞİMİ SORDU’ 

34 yaşındaki kadın 9 yıl önce yaşanan olayın bir otel su içinde gerçekleştiğini belirterek Ronaldo'nun kendisine tecavüz ettiğini ve olay sırasında kendisine acı çekip çekmediğini sorduğunu iddia etti.

‘DİZLERİNİN ÜSTÜNE ÇÖKTÜ VE BANA…’

Genç kadın bu sorunun ardından futbolcunun ağzından gelen ilginç bir itirafın ortaya çıktığını belirterek, “Bir şekilde dizlerinin üzerine çöktü ve bana ‘Ben yüzde 99 itibarıyla iyi bir insanım. Ancak geri kalan yüzde 1’i bilmiyorum”  ifadelerini kullandı. 

İŞİNİ BIRAKMAK ZORUNDA KALDI 

Bir buçuk yıl önce de Cristiano Ronaldo hakkında ortaya atılan bu tecavüz iddiası gündeme gelmişti. O günden sonra Cristiano Ronaldo hakkında dava açan kadının bu konu ile ilgili suskunluğunu ilk kez bozması dikkat çekti. Genç kadını aynı zamanda yaşananlardan dolayı işini bırakmak zorunda kaldığını da dile getirdi.

ABDli Kathryn Mayorga Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo tecavüz suçlaması Cristiano Ronaldo tecavüz son dakika