ABD'den İstanbul'daki Vatandaşlarına Terör Saldırısı Uyarısı! Semt ve Sokak İsmi Verildi

TAKİP ET

ABD, İstanbul'da bulunan vatandaşlarına terör saldırısı uyarısı yaptı. Türkiye'deki vatandaşlarını olası bir saldırıya karşı uyaran ABD, sokak ve semt ismine kadar bilgi verdi. ABD'den gelen uyarıda, İstanbul Başkonsolosluğu, Şişli ve Mecidiyeköy'de terör saldırısı olabileceği belirtildi. ABD, vatandaşlarına özellikle Şişli'de bulunan Ağaoğlu Sokak'tan uzak durmaları gerektiğini belirtti.

ABD, İstanbul’da bulunan vatandaşlarına terör saldırısı uyarısı yaptı. Türkiye’deki vatandaşlarını olası bir saldırıya karşı uyaran ABD, sokak ve semt ismine kadar bilgi verdi. ABD’den gelen uyarıda, İstanbul Başkonsolosluğu, Şişli ve Mecidiyeköy’de terör saldırısı olabileceği belirtildi. ABD, vatandaşlarına özellikle Şişli’de bulunan Ağaoğlu Sokak’tan uzak durmaları gerektiğini belirtti.

ABD İstanbul Başkonsolosluğu, İstanbul için terör saldırısı uyarısında bulundu. Yapılan açıklamada özellikle Şişli ve Mecidiyeköy’de terör saldırısı ihtimalinin yüksek olduğunu belirterek Türkiye’de bulunan ABD vatandaşlarını uyardı.

AÇIKLAMA SOSYAL MEDYA HESABI TWİTTER’DAN YAPILDI

Söz konusu saldırı ile ilgili açıklama ABD Dışişleri Bakanlığı Konsolosluk İşleri Bürosu tarafından resmi Twitter hesabından yapıldı. Yapılan açıklamada, İstanbul’da bazı bölgelerde yer alan ABD vatandaşlarının olası bir terör saldırısına karşı İstanbul Başkonsolosluğu tarafından uyarıldığı belirtildi.

SEMT VE SOKAK İSMİ VERDİLER

ABD vatandaşlarına yönelik olarak ABD İstanbul Başkonsolosluğunun yaptığı açıklamada, semt isimlerinin verilmesinin yanı sıra sokak ismi de verildi. ABD tarafından ilk kez yapılan bu uyarıda, İstanbul’da bulunan ABD vatandaşlarının Şişli’de yer alan Ağaoğlu Sokak’tan uzak durmaları istendi. Yapılan önemli açıklamada terör saldırısı olasılığının detaylarına ilişkin bilgi verilmedi. 
,

 

ABD istanbul vatandaşlara uyarı istanbul başkonsolosluğu terör saldırısı uyarı ABD vatandaşlarına uyarı