ABD'deki Feci Kazada Ölen Tuğbanur İçin Son Görev! Gözyaşları Sel Olup Aktı

TAKİP ET

ABD'de yaşanan korkunç trafik kazası sonucunda hayattan kopan Türk öğrencilerden biri olan Tuğbanur Karataş bugün İstanbul'da düzenlenen cenaze töreni ile son yolculuğuna uğurlandı.

ABD’de yaşanan korkunç trafik kazası sonucunda hayattan kopan Türk öğrencilerden biri olan Tuğbanur Karataş bugün İstanbul’da düzenlenen cenaze töreni ile son yolculuğuna uğurlandı. 

CENAZESİ İSTANBUL’A GETİRİLMİŞTİ

ABD’nin Lousiana eyaletinde geride bıraktığımız hafta yaşanan korkunç trafik kazası sonucunda yanındaki 2 kız arkadaşı ile birlikte hayata gözlerini yuman 22 yaşındaki Tuğbanur Karataş’ın cenazesi İstanbul’a getirilmişti. Genç kızın cenaze namazı ise Alibeyköy’de yer alan Yeşiltepe Camii’nde kılındı.

OKUL ARKADAŞLARININ GÖZYAŞLARI SEL OLDU

Feci bir kaza sonucu hayatını kaybeden gen. Tuğbanur’un taziyelerini babası Mustafa Karataş kabul etti. Ayakta durmakta zorlanan ailenin yanı sıra genç kızın okul arkadaşları da cenaze töreninde 22 yaşındaki Tuğbanur’un tabutuna sarılarak gözyaşlarına boğuldu. Öğle namazının hemen ardından kılınan cenaze namazı sonrasında Tuğbanur Karataş’ın cenazesi defnedilmek üzere Kağıthane mezarlığına götürüldü.

AYIN 19’UNDA TÜRKİYE'YE DÖNÜŞ YAPACAKLARDI

Talihsiz gencin Amerika’ya geçtiğimiz Haziran ayında gittiği gidiş sebebinin ise dil eğitimi almak olduğu öğrenildi. Feci kazada yaşamını yitiren Tuğbanur Karataş ve kaza anında yanında bulunan ve hayatını kaybeden arkadaşları Özgenur Mollaahmetoğlu ve Didem Deniz ile birlikte Eylül ayının 19’una bilet aldıkları ve üç arkadaşın talihsiz kaza yaşanmamış olsaydı bu tarihte birlikte uçakla Türkiye’ye geri dönecekleri öğrenildi.

 

ABD tuğbanur karataş türk genci trafik kazası cenaze istanbul cenaze töreni özgenur mollaahmetoğlu didem deniz