ABD'de Silahlı Saldırı! Çok Sayıda Ölü ve Yaralı Var

TAKİP ET

ABD'den gelen bilgilere göre Florida eyaletinin Orlando şehrinde silahlı saldırı yaşandı. Yaşanan silahlı saldırı da çok sayıda ölü ve yaralının olduğu öğrenildi. Gelen bilgilere göre saldırının yaşandığı bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildiği ve saldırıyı gerçekleştiren kişinin yakalandığı bilgisi verildi.

ABD’den gelen bilgilere göre Florida eyaletinin Orlando şehrinde silahlı saldırı yaşandı. Yaşanan silahlı saldırı da çok sayıda ölü ve yaralının olduğu öğrenildi. Gelen bilgilere göre saldırının yaşandığı bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildiği ve saldırıyı gerçekleştiren kişinin yakalandığı bilgisi verildi.

ABD’nin Florida eyaletinde bulunan Orlando şehrinde bir silahlı saldırı yaşandı. Yaşanan saldırıyla ilgili şerif ofisinden açıklama yapıldı. Şerif ofisi saldırıda ölü ve aralıların olduğunu belirtirken ölü ve yaralı sayıları ile ilgili bir bilgi paylaşılmadı.

SALDIRGAN YAKALANDI

Yaşanan silahlı saldırının hemen ardından saldırı yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildiği öğrenildi. Durum polis ekipleri tarafından kontrol altına alınırken gerçekleştirilen saldırı da çok sayıda ölü ve yaralı olduğu bildirildi. Polis ölü ve yaralı sayısı hakkında herhangi bir bilgi vermedi. 

OLAYLA İLGİLİ İNCELEMELER DEVAM EDİYOR

Yaşanan silahlı saldırının ardından açıklamada bulunan Orlando Polis Departmanı, saldırı için endüstriyel alanda gerçekleştirildiğini ve ölü ve yaralıların olduğunu belirtti. Olayla ilgili incelemelerin detaylı bir şekilde devam ettiği belirtilirken ölü ve yaralı sayısı ile ilgili herhangi bir bilgi verilmedi. Yapılan açıklamada olayla ilgili inceleme yapıldığı ve en kısa sürede detaylı bilgi verileceği söylendi. Aynı zamanda saldırı da ölü ve yaralı sayısı hakkında bilgi verilmezken geçen yıl yine Orlando’da bir eşcinsel barına saldırı düzenlenmiş yapılan saldırıda 49 kişi yaşamını yitirmişti. 

 

ABD Orlando silahlı saldırı çok sayıda ölü ve yaralı saldırı