ABD'de Neler Oluyor? Irma Kasırgası Nedeniyle Timsahlar Sokağa İndi

TAKİP ET

ABD'de son yılların en büyük ve en tehlikeli doğa olayı olan Irma Kasırgası giderek şiddetleniyor. Ülkedeki birçok kişiye zarar veren ve bazı eyaletlere de sıçrayan kasırga can ve mal kaybını giderek arttırıyor. Bu kez de Irma Kasırgası nedeniyle ABD'nin Florida eyaletinde timsahların sokaklara indiği görüldü.

ABD’de son yılların en büyük v e en tehlikeli doğa olayı olan Irma Kasırgası giderek şiddetleniyor. Ülkedeki birçok kişiye zarar veren ve bazı eyaletlere de sıçrayan kasırga can ve mal kaybını giderek arttırıyor. Bu kez de Irma Kasırgası nedeniyle ABD’nin Florida eyaletinde timsahların sokaklara indiği görüldü.

4 MİLYON EV ELEKTİRİKSİZ KALDI HERKES CAN GÜVENLİĞİNDEN ENDİŞELİ

4 milyon evin elektriksiz kalmasına neden olan ve her geçen gün daha da şiddetlenen kasırga etkisini sürdürürken ülkede yaşayan herkesin can güvenliğinden endişe duymaya başladığı ve sokaklara çıkamadığı bilgileri ulaştı. Bölgeden gelen fotoğraflarda kasırganın şiddetini ve yarattığı tehlikeyi açık şekilde ortaya koydu. Etkisini şiddetlenerek devam ettiren Irma Kasırgası nedeniyle Florida eyaletinde timsahların sokaklara indiği ve cadde üzerlerinde ilerledikleri görüldü. 

38 KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ

Geride bıraktığımız Pazar günü itibari ile 4. Kategoriye ulaşan Irma Kasırgasının Karayipler’de 38 can aldığı öğrenildi. 

 

ABD florida ırma kasırgası timsahlar sokak dünya haberleri