ABD'de Bir Hastaneye Silahlı Saldırı! 6 Doktor Yaralandı

TAKİP ET

ABD'den gelen son dakika bilgisine göre New York Kentinde bulunan bir hastaneye silahlı saldırı düzenlendi. Hastaneden yükselen silah sesleri büyük panik yarattı. Elinde tüfek bulunduğu öğrenilen saldırgan hastaneye rastgele ateş açmaya başladı. Olayda çok sayıda kişinin yaralandığı bilgisi alındı.

ABD’den gelen son dakika bilgisine göre New York Kentinde bulunan bir hastaneye silahlı saldırı düzenlendi. Hastaneden yükselen silah sesleri büyük panik yarattı. Elinde tüfek bulunduğu öğrenilen saldırgan hastaneye rastgele ateş açmaya başladı. Olayda çok sayıda kişinin yaralandığı bilgisi alındı.

ABD’nin New York Kentinde bulunan bir hastaneye elinde tüfek olduğu öğrenilen bir saldırgan tarafından rastgele ateş açıldı. Bronks Lübnan hastanesindeki silahlı saldırıda çok sayıda kişinin yaralandığı bilgisi verildi.

POLİS SALDIRGANI YAKALAMAK İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATTI

News York’ta bulunan Bronks Lübnan hastanesine silahlı saldırı düzenlendi. Elindeki tüfekle hastaneye rastgele ateş açan saldırgan hala yakalanamadı. Polis olayla ilgili bir açıklama yaparak vatandaşların hastane çevresinden uzaklaşmalarını istedi. Polis yaptığı açıklamada, saldırganın hala silahıyla hastanenin içinde olduğunu ve yakalanması için polis ekiplerinin hastaneyi kuşattığını belirtti.

DOKTORLARDA DAHİL ÇOK SAYIDA YARALI VAR

Hastanede yaşanan silahlı saldırı ile ilgili ABD medyasından bazı bilgiler verildi. Gelen bilgilere göre saldırının ardından aralarında 6 doktorunda bulunduğu çok sayıda yaralı olduğu belirtildi. Bir diğer iddiaya göre ise saldırıyı gerçekleştiren kişinin hastanenin eski çalışanlarından biri olduğu söylendi.

 

ABD New York silahlı saldırı hastaneye silahlı saldırı 6 doktor yaralandı çok sayıda yaralı var