ABD'de 13 yaşındaki cinayet zanlısı çocuk ayakları kelepçeli bir şekilde kaçtı

TAKİP ET

ABD'de iki kişiyi öldürmek suçuyla tutuklu olan 13 yaşındaki çocuk, ayaklarından kelepçeli ve çıplak ayakla adliyeden kaçtı.

Amerika’da yaşanan 2 cinayet suçundan tutuklu olan 13 yaşındaki Jericho W. ayakları kelepçeli olmasına rağmen polislerin elinden kaçtı. Lumberton polislerinden yapılan açıklamaya göre, Salı günü öğlen mahkemesi olan Jericho W. saat 12:10 sularında mahkeme binasından kaçtığı söylendi. Kaçan zanlı için tüm polis ekipleri seferber oldu. Aramalar helikopter ile desteklendi. 

Kaçtıktan sonra annesinin yanına gitti

Salı öğlen saatlerinde mahkeme salonundan ayakları kelepçeli ve çıplak ayaklı bir şekilde polislerin elinden kaçan 13 yaşındaki cinayet zanlısı Jericho W. Çarşamba gecesi annesinin yanında yakalandı. Annesi Nikki Jacobs, oğlunun küçük yaştan beri sorunlu bir çocuk olduğunu, mahkeme salonundan kaçtıktan sonra bir bisiklet bulup amcasının evine gittiğini belirtti.

2 kardeşin ölümden dolayı tutuklu

13 yaşındaki Jericho W. evlerinde ölü bulunan 2 kardeşin ölümünden tutuklandı. 2 kardeşin ölümü ile ilgili 19 yaşındaki Derrick Hunt isimli kişi ve 13 yaşındaki Jericho W. hakkında iki kişiyi öldürmek suçundan cinayet davası açıldı. Cinayet zanlısı olarak tutuklanan Jericho W.ile ilgili silahlı soygun suçlaması bulunuyor. Polislerin elinden kaçan 13 yaşındaki cinayet zanlısı, tehlikeli olduğu için bölgedeki insanlar uyarıldı.

ABD