ABD Bir Kez Daha Gerçek Yüzünü Gösterdi! Terörist Elebaşı Öcalan ABD'ye Afrin İçin Hangi Öneriyi Gönderdi?

TAKİP ET

ABD, Afrin operasyonu itibari ile art arda yaptığı açıklamalarla operasyona karşı çıkıldığını açıkça sergilemişti. Son alınan bilgilerde, Terörist başı Öcalan'ın Afrin'le ilgili ABD'ye öneri mektubu gönderdiği ve öneride, Cerablus ve Azez hattının birleştirilmesi ile TSK'ya Afrin konusunda engel olunması gerektiğinin belirtildiği öğrenildi.

ABD, Afrin operasyonu itibari ile art arda yaptığı açıklamalarla operasyona karşı çıkıldığını açıkça sergilemişti. Son alınan bilgilerde, Terörist başı Öcalan’ın Afrin’le ilgili ABD’ye öneri mektubu gönderdiği ve öneride, Cerablus ve Azez hattının birleştirilmesi ile TSK’ya Afrin konusunda engel olunması gerektiğinin belirtildiği öğrenildi.

Terörist başı Abdullah Öcalan’ın Afrin operasyonuyla ilgili ABD’nin sömürge Valisi Brett McGurk’a mektuplar gönderdiği ve gönderdiği mektuplarda Afrin operasyonuyla ilgili öneriler sunduğu öğrenildi. Ayrıca Abdullah Öcalan’ın PKK’lı teröristlere sık sık ABD’nin isterse kendilerine 6 ayda ordu kurabileceğini söyleyerek motive ettiği konuşmaları da ortaya çıktı.

ÖCALAN’DAN ABD’YE AFRİN ÖNERİSİ

Afrin operasyonu bölgede tüm hızıyla devam ederken ABD ve terörist elebaşı Abdullah Öcalan’ın ABD’ye Afrin ile ilgili öneriler gönderdiği ortaya çıktı.Daha önceleri ABD’nin Suriye bölgesinde inşa etmeye çalıştığı terör devleti projesi içinde Abdullah Öcalan’la koordineli olarak çalıştığı ortaya çıktı. Afrin konusunda BAD’nin sömürge Valisine mektuplar gönderdiği belirlenen Öcalan’ın bu mektuplarda Afrin operasyonuna engel olunması gerekildiği ve TSK’nın Afrin’e girmesini engellemek gerektiğini belirttiği öğrenildi. Ayrıca önerilerde, Azez ve Cerablus hattının birleştirilmesi gerektiğini belirten Abdullah Öcalan’ın gönderdiği önerilerde, Konfederasyon ordusu kurulmasını istediği de açıkça belirtildi. ABD ve terörist elebaşı Abdullah Öcalan’ın arasında geçen mektuplaşma Afrin operasyonu kapsamındaki skandallara bir yenisini daha ekledi.

 

Dünya haberleri Abdullah Öcalan Öneri Afrin PKK