ABD Başkanı Trump Yine Şaşırttı! Bakın Ne Dedi?

TAKİP ET

72 yaşında olan ABD Başkanı Donald Trump'a 2020 seçimlerinde yaşın ne derece etkili olacağının sorulması üzerine 76 yaşında kendisine rakip olan Joe Biden'in ABD Başkanlığı için çok yaşlı olduğunu ve rakibnin hakkından gelebileceğini söyledi.

72 yaşında olan ABD Başkanı Donald Trump’a 2020 seçimlerinde yaşın ne derece etkili olacağının sorulması üzerine 76 yaşında kendisine rakip olan Joe Biden’in ABD Başkanlığı için çok yaşlı olduğunu ve rakibnin hakkından gelebileceğini söyledi.

Beyaz Saray’da gazetecilerle bir araya gelen Donald Trump, soruları yanıtladı. 2020 seçimlerinde yaşın etkisinin ne olacağı sorusuna, “Kendimi oldukça genç hissediyorum. Hatta o kadar çok gencim ki bir delikanlı gibiyim. İnanamıyorum. Hem genç hem de enerjik bir erkeğim.” şeklinde cevap veren Donald Trump, herkesi şaırttı.  

76 yaşındaki rakibi Joe Biden hakkında da değerlendirme yapan ABD Başkanı Donald Trump, “Rakibimin haline bakıyorum da onunla ilgili bir değerlendirme yapamıyorum.” dedi.

Eski ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden, 2020 yılında yapılacak olan ABD Başkanlık seçimlerinde Demokrat Partiden başkan adayı olduğunu resmen açıklamıştı. Joe Bilden, eski ABD Başkanı Barack Obama’nın başkan yardımcılığı görevinde bulunmuştu.

ABD Başkanı Donald Trump hakkında bir değerlendirme yapan Joe Biden, “Beyaz Saray’da 8 yıl kalmasına daha müsaade edersek Amerikan ulusunun karakterini ilelebet ve temelinden değiştirir. Bu duruma seyirci kalmam mümkün değil.” dedi.

1988 ve 2008 yıllarında Demokrat Parti’den ABD başkan adayı olan Joe Biden, başkanlık yarışından erken çekilmişti.  

Kaynak:

ABD Donald Trump Joe Biden Beyaz Saray Demokrat Parti son dakika