A Milli Takımda Şok Ayrılık! Yıldız Futbolcu Milli Takımı Bıraktı

TAKİP ET

29 yaşında olan Borussia Dortmund'lı başarılı futbolcu Nuri Şahin A Milli Takımı bıraktığını açıkladı. Başarılı futbolcu Milli Takımı bıraktığını yaptığı paylaşımla açıkladı.

29 yaşında olan Borussia Dortmund’lı başarılı futbolcu Nuri Şahin A Milli Takımı bıraktığını açıkladı. Başarılı futbolcu Milli Takımı bıraktığını yaptığı paylaşımla açıkladı.

A Milli Takımın başarılı futbolcusu Nuri Şahin, Milli Takımı bıraktığını yaptığı paylaşımla açıkladı. Türk Futbolunda şok etkisi yaratan bu gelişme kısa sürede sosyal medyanın da gündem konusu oldu.

AÇIKLAMA YAPARAK MİLLİ TAKIM KARİYERİNİ NOKTALADI

A Milli Takım kariyerini sonlandırdığını açıklayan Nuri Şahin, Ülke sevgisinin en yoğun haliyle yaşandığı bir ailede büyüdüğünü belirten cümleyle açıklamasına başladı. Uzakta olsa da memleketini her zaman kalbinde ve ruhunda taşıdığını söyleyen yıldız futbolcu, futbola adım attığı ilk zamanlarda en büyük hayalinin milli formayı giymek olduğunu ve ay-yıldızı gururla taşımayı istediğini belirtti. Cümlelerine şükrederek devam eden Nuri Şahin, hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştirme şansını sırasıyla bulduğunu söyledi. Milli Takım formasını farklı yaş gruplarında 100’e yakın kez giydiğini söyleyen Şahin, üzerindeki milli formayla sahaya ayak bastığı her anın kendisi için büyük bir guru olduğunu ifade etti. Bunun bir bayrak yarışı olduğunu söyleyen Nuri Şahin, ileriye dönük bir değişim yaşanması ve gençlere enerjik bir gelecek planı yapılması gerektiğini düşündüğünü bu yüzdende Milli Takım kariyerini noktaladığını açıkladı. Kendisine destek veren herkese teşekkür ederek açıklamasına son veren Şahin, son olarak da helallik isteyerek açıklamasını noktaladı.

 

A Milli Takım Yıldız Futbolcu Nuri Şahin Dortmund Futbolu bıraktı