A Milli Futbol Takımının Yeni Teknik Adamı Montella

TAKİP ET

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından yapılan açıklamada, A Milli Futbol Takımı teknik direktörlüğüne Stefan Kuntz'un yerine Vincenzo Montella'nın getirildiği ifade edildi. Resmi prosedürlerin tamamlanmasından sonra İtalyan çalıştırıcının imza atması bekleniyor.

Alman Stefan Kuntz'un A Milli Takım Teknik Direktörlüğü görevinden ayrımasından sonra boşalan A Milli Takım Teknik Direktörlüğü görevi için İtalyan teknik adam Montella ile anlaşma sağlandığı Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından bizzat açıklandı. 

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), İtalyan çalıştırıcı Montella ile yüz yüze bir görüşme daha gerçekleştirecek. Resmi prosedürlerin tamamlanmasından hemen sonrada İtalyan teknik direktör Montella ile sözleşme imzalanacak. 

İtalyan teknik adam Montella ile imzalanacak sözleşmenin, 2026 Dünya Kupası sona erene kadar geçerli olacağı tahmin ediliyor. 

49 yaşındaki İtalyan teknik adam Montella, daha önce Fiorentina, Sevilla, Roma ve Milan gibi üst düzey takımları çalıştırdı. Montella son olarak da ülkemizde Süper Lig temsilcisi Adana Demirspor'u çalıştırmıştı. 

TFF A Milli Futbol Takımı Montella