9 Yaşındaki Çocuk Kur'an Kursu Hocası Tarafından Cinsel İstismara Uğradı!

TAKİP ET

Her geçen gün artan şiddet, taciz ve istismar haberleri arasına bir yenisi daha eklendi. Bu kez de Ağrı'da bulunan bir Kur'an Kursu'nda 9 yaşındaki bir çocuğun Kur'an Kursu hocası tarafından cinsel istismarına maruz kaldığı öğrenildi.

Her geçen gün artan şiddet, taciz ve istismar haberleri arasına bir yenisi daha eklendi. Bu kez de Ağrı’da bulunan bir Kur’an Kursu’nda 9 yaşındaki bir çocuğun Kur’an Kursu hocası tarafından cinsel istismarına maruz kaldığı öğrenildi.

Olay, Ağrı ‘da bulunan İmam Buhari Yatılı Erkek Kur’an Kursunda meydana geldi. Gelen bilgilere göre yetim kaldığı için Kur’an Kursu’na verilen U.P isimli 9 yaşındaki çocuğun söyledikleri kan donduran cinstendi. 9 yaşındaki çocuk, kendisine eğitim veren hocasından dayak yediğini ve kimse görmesin diye kapıyı kilitleyerek yanağını ısırdığını söyledi. Aynı zamanda geçen sene Kurban Bayramında Y.K isimli eğitimcinin kendisini özel odasına götürerek kapısını kilitleyip istismarda bulunduğunu çocuğunda korktuğu için sesini çıkaramadığını söylediği bilgisi alındı. Dayak yiyerek istismara uğrayan çocuk hocanın kendisine, beni kimseye söyleme diye tehdit ederek korkuttuğunu söyledi. Çocuğun yüzü morluk içinde kalırken herkesin yüzündeki morlukları görerek sorduğunu ancak korkudan hiç kimseye bir şey söyleyemediğini belirtti.

İSTİSMARCI HOCAYA 25 YIL HAPİS İSTEMİ

Kurban Bayramı nedeniyle kursta kimsenin kalmamasını fırsat bilen Y.K isimli şahıs gidecek hiçbir yeri olmayan U.P isimli 9 yaşındaki çocuğa cinsel istismarda bulundu. Konu hakkında açıklamalar yapan U.P, bayramda gidecek yeri olmadığı için yurtta kaldığını hocasının da kendisiyle birlikte kaldığını ve yalnız oldukları için böyle bir şey yaptığını söyledi. Yaşanan olayın ortaya çıkmasıyla Y.K hakkında ‘çocuğun nitelikli cinsel istismarı,’ ‘kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’ ve ‘yaralama’ suçundan 25 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldığı öğrenildi. Söz konusu yurdun görevlileri hakkında da soruşturma açıldığı öğrenildi.

 

ağrı kuran kursu erkek kuran kursu kuran kursu hocası cinsel istismar 9 yaşındaki çocuk