9 Öğrencisini Taciz Etmişti! Tutuklanan Öğretmen Cezaevinde Pijamayla Kendini Astı

TAKİP ET

Denizli'de bir ilkokul öğretmeninin 9 öğrencisine tacizden tutuklandığı ve kaldığı cezaevinin koğuşundaki ranzaya pijamasını takarak kendisini astığı öğrenildi.

Denizli’de bir ilkokul öğretmeninin 9 öğrencisine tacizden tutuklandığı ve kaldığı cezaevinin koğuşundaki ranzaya pijamasını takarak kendisini astığı öğrenildi.

Olay, Denizli’nin Pamukkale ilçesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, sınıf öğretmenliği yaptığı bir ilkokulda9 kız öğrencisini elle taciz eden ve çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanan 53 yaşındaki Ferruh A., bulunduğu cezaevindeki koğuşunda kendini pijamayla ranzaya asarak intihar etti.

ÖĞRENCİLERİNİ ELLE TACİZ ETMİŞTİ

28 Şubat tarihinde öğrencilerini elle taciz ettiği iddiasıyla gözaltına alınan ve çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanan sınıf öğretmeni Ferruh A., polisteki sorgusunun ardından sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanarak Kocabaş D Tipi Cezaevine konulmuştu. Hakkındaki suçlamaları reddeden öğretmenin intihar haberi alındı.

KOĞUŞ ARKADAŞLARI CESEDİNİ BULDU

53 yaşında olan ve tacizden tutuklu olan öğretmen Ferruh A.’nın bugün kaldığı koğuşta pijamasıyla kendini ranzaya astığı öğrenildi. Ferruh A.’nın cesedinin koğuş arkadaşları tarafından bulunduğu öğrenilirken olay yerine gelen cezaevi savcısının olay yeri incelemesinin ardından cesedin otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu’na gönderildiği öğrenildi. Tacizle suçlanan öğretmenin iddialara göre, 9 kız öğrencisinin parası olup olmadığı bahanesiyle ceplerine ellerini soktuğu ve tacizde bulunduğu belirtilmişti. Öğrencilerin durumu velilerine anlatmasıyla veliler soluğu poliste almış ve şikayette bulunmuştu. Yaşanan olayın ardından tutuklanan ve bugün intihar ettiği öğrenilen Ferruh A.’nın intiharıyla ilgili jandarma ekiplerinin detaylı soruşturma başlattığı belirtildi.

 

Denizli Pamukkale Taciz Öğretmen İntihar Hapis Pijama