9 Kasım dizi reytingleri

TAKİP ET

Dün akşam ekrana gelen en beğenilen diziler arasında yine büyük bir reyting mücadelesi yaşandı. İzleyiciyi ekran başına toplayan iddialı diziler arasında en çok izlenen yapım belli oldu.

Dün akşam ekrana gelen en beğenilen diziler arasında yine büyük bir reyting mücadelesi yaşandı. İzleyiciyi ekran başına toplayan iddialı diziler arasında en çok izlenen yapım belli oldu. Pazartesi akşamlarının ekrana damga vuran başarılı dizi ve yarışmaları dün akşam bir kez daha reyting savaşı verdi. Peki, 9 Kasım 2020 reyting mücadelesinde zirveye hangi yapımın oldu? İşte 9 Kasım 2020 reyting sıralaması ve tüm detaylar…

9 Kasım 2020 Total İlk 5

9 Kasım 2020 Pazartesi akşamı total sıralamasında en çok izlenen yapım FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma oldu. TRT ekranlarında yayınlanan Uyanış Büyük Selçuklu dizisi ikinci sırada kendine yer bulurken üçüncü sırada ise Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber yer aldı. Show TV’nin iddialı dizisi Çukur dördüncü sıraya yerleşirken Star TV’de yayınlanan Sefirin Kızı beşinci sırada yer aldı. 


9 Kasım 2020 AB İlk 5

9 Kasım akşamı AB’de ilk sıranın sahibi TRT ekranlarının iddialı yapımı Uyanış Büyük Selçuklu oldu. Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber ikinci sıraya yerleşirken TV8 ekranlarının sevilen yarışması MasterChef Türkiye üçüncü sırada kendine yer buldu. FOX ekranlarının yakından takip edilen dizisi Yasak Elma dördüncü sırada yer alırken Star TV’de yayınlanan
Sefirin Kızı beşinci sıraya yerleşti.

FOX Ana Haber Reytinglerdeki Başarısını Koruyor

Fatih Portakal’ın FOX Ana Haber’e vedasının ardından yerine gelen Selçuk Tepeli, kısa sürede izleyici tarafından beğeni kazanmayı başardı. FOX Ana Haber, reyting sıralamasında başarısını korumaya devam ederken düne ait reyting sıralamasında hem AB, hem de total’de yakaladığı başarı dikkatlerden kaçmadı. 



 

reyting yasak elma çukur selçuk tepeli