9 Aracı Biçtikten Sonra Polisten Alkol İstedi!

TAKİP ET

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde akşam saatlerinde 9 araca çarpan alkollü ve ehliyetsiz sürücü polis ekiplerine zor anlar yaşattı. Araçtan indirilen sürücünün polis ekiplerine sorduğu soru ise herkesi hayrete düşürdü.

Ankara'da gece vakti çıktığı trafiği birbirine katan, 9 araca çarptıktan sonra güvenlik güçleri aracılığı ile anca durabilen K.M isimli bir şahıs araçtan indikten sonra güvenlik güçlerine öyle şeyler söyledi ki. Akşam saatlerinde Ankara sokaklarında hareketli dakikaların yaşanmasına sebep olan sürücünün aşırı derecede alkollü olduğu belirlendi. Aracı hasar gören ancak yaptığı kazalardan yara almadan kurtulan şahıs polis memurlarına da zor anlar yaşattı. 

Polis tarafından yapılan kontrollerin ardından ehliyetinin olmadığı belirlendi. Aşırı alkollü olan sürücünün ayakta durmakta bile zorlandığı görüldü. Polis ekiplerine zaman zaman direnen alkollü sürücünün araçtan indikten sonra polise sorduğu soru ise duyanları hayrete düşürdü.

'BURADA VİSKİ YOK MU?'

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde 22:30 sularında Alparslan Türkeş Caddesinde meydana gelen kazada araç sürücüsünün bir anda direksiyon kontrolünü yitirdiği tespit edildi. Kontrolden çıkmasının ardından şans eseri park halinde olan araçlara yönelerek 9 tane araca çarptıktan sonra ancak durabildi. Çarpmanın şiddetli olması sebebiyle çarptığı araçlarda ve kendi aracında maddi hasarlar meydana geldi. 

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine polis ekipleri ve sağlık ekipleri kısa sürede olay yerine geldiler. Cadde üzerinde geniş güvenlik önlemleri alındı. Ehliyeti olmadan trafiğe çıkan sürücünün alkollü olduğu bildirildi. Polis ekiplerine 'Burada viski yok mu?' diyerek bir kez daha şaşkınlığa sebep olan sürücünün hastanedeki müdahalesinin ardından adliyeye sevk edildiği öğrenildi. 

ankara alkol trafik kazası