83 Yaşındaki Kadını Oğlu ve Gelini Bu Hale Getirdi, Sebebi İse Şok Etti!

TAKİP ET

Samsun'da 83 yaşındaki yaşlı kadın dilenmediği için oğlu ve gelini tarafından dövülerek hastanelik edildi. İşte detaylar…

Samsun’da 83 yaşındaki yaşlı kadın dilenmediği için oğlu ve gelini tarafından dövülerek hastanelik edildi. İşte detaylar…

Olay, Samsun İlkadım ilçesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, ilçede yer alan Yusuf Ziya Yılmaz Şehirlerarası otobüs terminali yakınlarında feci şekilde dövülmüş halde bulunan yaşlı kadın vatandaşlar tarafından otogar polisine teslim edildi ve buradan hastaneye kaldırıldı.

‘OĞLUM VE GELİNİM BENDEN DİLENMEMİ İSTEDİ’

Otogar polisinin haber vermesi üzerine olay yerine gelen ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan 83 yaşındaki Elif P., Adana Ceyhan ilçesinden Samsun’a geldiklerini söyledi. Oğlu ve gelininin kendisinden dilenmesini istediklerini iddia eden yaşlı kadın onlara dilenmeyeceğini söylediğinde darp edildiğini belirtti.

ŞİDDET ÖNLEME MERKEZİNE GÖTÜRÜLDÜ

Dilenmediği için oğlu ve gelininden dayak yiyen ve hastanede tedavi altına alınan Elif P.’nin hastanedeki tedavisinin ardından polis ekipleri tarafından Samsun Şiddet Önleme Merkezi’ne götürüldüğü öğrenildi. Polis ekipleri yaşlı kadının ifadeleri üzerine olayla ilgili inceleme başlattı.

 

Samsun İlkadım Yaşlı kadın Gelin Dilenme Darp Şiddet