80 Yaşında Annesiyle İlişkisi Olduğunu Düşünüp Harekete Geçti

TAKİP ET

Ankara'nın Çankaya ilçesinde alkollü bir kadının 80 yaşındaki annesiyle ilişkisi olduğunu düşündüğü adamı rehin alması büyük şaşkınlığa sebep oldu.

Ankara'nın Çankaya ilçesinde alkollü bir kadının 80 yaşındaki annesiyle ilişkisi olduğunu düşündüğü adamı rehin alması büyük şaşkınlığa sebep oldu. 

Akşam saatlerinde Ankara'nın Çankaya ilçesinde korkunç bir durum yaşandı. Akşam saatlerinde yaşanan rehine krizi korku dolu anların yaşanmasına sebep oldu. Bölgede bulunan Yeşiltepe Sokakta bulunan gecekonduda 53 yaşındaki Şenay A. ile 80 yaşındaki annesi Ayşe A. birlikte  yaşıyordu. 

Akşam saatlerinde ise 55 yaşındaki Şerif M. isimli komşularının kendilerini ziyarete gelmesi ile korku dolu anlar yaşandı. Kadının bir süredir 80 yaşındaki annesi ile komşusu arasında bir ilişkinin yaşandığından şüphe duyduğu öğrenildi. akşam saatlerinde ise gecekondu içerisinde korku dolu anlar tüm mahallenin  ayağa kalkmasına sebep oldu. 

KOMŞUSUNU REHİN ALDI

Komşunun eve gelmesini fırsat bilen kadın komşusu ile annesini rehin aldı. Kadının bir anlık dalgınlığından faydalanan adam ise yardım istemek için polis ekiplerine haber verdi. Bunun üzerine zaman kaybetmeden polis ekipleri geldi. Olay yerine gelen polis ekipleri 53 yaşındaki kadını ikna etmeye çalıştı. Ancak ikna çalışmalarının bir saati geçtiği öğrenildi. Ardından bir saatin sonunda emniyet güçlerine teslim olan kadın polis tarafından gözaltına alındı. Yaşlı anne ile komşu polis tarafından ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Akşam saatlerinde mahallede hareketli dakikalar yaşandı. 

ankara rehine krizi ilişki şüphesi