8 yaşındaki Eylül'e Kıyan Cani Komşu, Küçük Kızı Kendi Elleriyle Diktiği Bu Direğin Altına Gömmüş!

TAKİP ET

Ankara Polatlı ilçesinde yaklaşık 1 hafta önce ortadan kaybolan ve dün acı haberi gelen 8 yaşındaki Eylül Yağlıkara cinayetinde tüm detaylar tek tek ortaya çıkıyor. Alınan bilgilere göre, Eylül'ü öldüren cani komşunun küçük kızın cesedini kendi elleriyle diktiği elektrik direğinin altına gömdüğü belirlendi.

Ankara Polatlı ilçesinde yaklaşık 1 hafta önce ortadan kaybolan ve dün acı haberi gelen 8 yaşındaki Eylül Yağlıkara cinayetinde tüm detaylar tek tek ortaya çıkıyor. Alınan bilgilere göre, Eylül’ü öldüren cani komşunun küçük kızın cesedini kendi elleriyle diktiği elektrik direğinin altına gömdüğü belirlendi.

Olay, 22 Haziran 2018 tarihinde Ankara Polatlı ilçesinde meydana geldi. 8 yaşında olan ve Polatlı’ya yaz tatili için gelen minik Eylül bir anda ortadan kayboldu. 1 haftadır devam eden arama çalışmaları sonucunda minik kızdan dün herkesi yasa boğan acı haber geldi. 8 yaşındaki Eylül’ün cansız bedeni bir elektrik direğinin dibine gömülü olarak bulundu. 

KENDİ ELLERİYLE DİKTİĞİ DİREĞİN ALTINA GÖMMÜŞ

Kaybolan Eylül Yağlıkara olayında şüphelerin odağında olan ve ortaya çıkan deliller sonucunda gözaltına alındıktan sonra tutuklanan Uğur K. isimli şahsın elektrik işiyle uğraştığı ve 8 yaşındaki Eylül’ün cansız bedenini kendi elleriyle diktiği elektrik direğinin altına gömdüğü öğrenildi. Ankara Valisi Topaca’nın yaptığı açıklamalara göre, zanlının elektrik direğinin altındaki toprağın yumuşak olduğunu bildiğinden ve görenlerinde durumdan şüphelenmeyeceğinden dolayı küçük kızın cesedini buraya gömdüğünden şüphelendiklerini aktardı.

ZANLI, EŞİ VE ANNESİ TUTUKLANDI

Zanlı Uğur K.’nın evinde ve aracında yapılan incelemelerin ardından ortaya çıkan deliller sonucunda tutuklanmasına karar verilirken zanlının olayın öncesi ve sonrasında irtibata geçtiği kişiler mercek altına alındı. Telefonu detaylı bir inceleme altına alınan Uğur K.’nın Eylül’ün kaybolduğu gün 2 telefon numarasıyla sık sık görüşme gerçekleştirdiği ortaya çıktı. Diğer yandan başlatılan soruşturma kapsamında zanlı Uğur K.’nın eşi ve annesinin de tutuklanmasına karar verildi.

 

Ankara Polatlı Eylül Cinayet Komşu