8 Yaşındaki Çocuk İstismarcısıyla Karşılaşınca...

TAKİP ET

Antalya'nın Manavgat ilçesinde 8 yaşındaki kız çocuğu komşuları tarafından kampa götürülerek cinsel istismara uğradı. Bunun üzerine dava süresince mahkemede istismarcı ile karşılaşınca minik kız çocuğunun zor anlar yaşadığı ve zorlukla sakinleştirildiği öğrenildi.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde 8 yaşındaki küçük kız çocuğuna cinsel istismarda bulunan Tacettin y isimli şahsın yargılanmasına başladı. İlk duruşmada ifade vermek ve yaşadıklarını anlatmak üzere 8 yaşındaki küçük kız çocuğu da bulunuyordu. Ancak bu süreçte mahkemede uzun sürenin ardından ilk kez cinsel istismarcısını gören kız çocuğu annesine sarılarak ağlamaya başladı. Küçük kız çocuğu zorlukla sakinleştirildi. 

Aynı binada yaşadığı komşusunun kızını ailesinden izin alarak Antalya'da bulunan bir kampa götüren Tacettin Y. isimli şahıs burada kız çocuğuna cinsel istismarda bulundu. Bunun üzerine kız çocuğuna ailesine durumu söylememesi için tehditte bulunduğu öğrenildi. Ancak yaşadıklarına daha fazla dayanamayan kız çocuğunun ailesi ile durumu paylaşması üzerine gerçekler ortaya çıktı.

AYNI ÇADIRDA YATMIŞLAR

Suçlamalar karşısında yargılanan Tacettin Y. tüm iddiaları reddetti. Cinsel istismarda bulunmadığını dile getirdi. Kızın babasının ise kendisine saldırarak dövdüğünü ve evden bir an önce taşınmasını istediğini anlattı. Evden taşındığını ancak bunun üzerinden zaman geçmesine rağmen şikayetçi olduklarını anlattı. 

Kız çocuğu ise istismarcının mahkeme salonundan çıkarılması ile psikolog eşliğinde ifade verdi. Tacettin Y. isimli şahsın kendisine hem kampta hem de evlerine geldiğinde çeşitli yerlerine dokunduğunu anlattı. Kampta başka çocuklarda varken kardeşi ile birlikte istismarcı ile aynı çadırda kaldıklarını anlattı. Kendisini kucağına alan tacizcinin baraja doğru kendisini sallayarak yaşadıklarını ailesine anlatması halinde ölümle tehdit ettiğini anlattı. Korkan küçük kızın mahkeme salonunda da annesine sarılarak ağladığı öğrenildi. 

antalya 8 yaşındaki kız çocuğu cinsel istismar