8 Aylık Hamile Kadın ve Kocasının Bir Aydır Hastane Koridorlarında Yatma Nedeni Şaşırttı!

TAKİP ET

Bursa'da 8 aylık kadın ve eşinin bir aydır hastane koridorlarında uyuma sebebi belli oldu. Çiftin ısınacak bir şeylerinin olmadığı belirlendi.

Bursa'da 8 aylık kadın ve eşinin bir aydır hastane koridorlarında uyuma sebebi belli oldu. Çiftin ısınacak bir şeylerinin olmadığı belirlendi. 

Bursa'da yaşayan 51 yaşındaki Feridun İvdil ile 31 yaşındaki karısı Gülçin İvdil yaklaşık 1 ay sonra ikinci çocuklarına kavuşmayı planlıyorlar. Ancak çiftin maddi durumlarının son derece yetersiz olduğu bu yüzden  kış günlerinde ısınmak için evde bir şeylerinin olmadığı belirlendi. Bunun üzerine pek çok kişiyi şaşırtacak bir yola başvurdular. 

Feridun İvdil isimli adamın engelli maaşının bulunduğu ve devletten bu konuda 650 lira aldığı öğrenildi. Kirada kaldıkları eve ise aylık 35 lira ödeme yapıyorlar. Yüzde 80 oranında engelli olan adamın çalışacak bir işinin olmadığı belirlendi. Komşuları tarafından verilen eşyalarla hayatlarına devam eden çift yetkililerin kendilerine yardım etmelerini bekliyor. 

HASTANEDE YATIP KALKIYORLAR

Kış soğuklarının kendisini iyiden iyiye göstermesinin ardından ısınacak bir şey bulamadıkları için çareyi hastane koridorlarında yatmakta buldular. Yaklaşık bir aydır yanlarında taşıdıkları battaniyelerle birlikte çiftin  Uludağ Hastanesi Tıp Fakültesi koridorlarında uyudukları belirlendi. Çift bu konuda yetkililerden yardım istiyor. Yemeklerini bir aydır komşuların getirdikleri ile yiyen ve paraları olmadığı için faturaları ödeyemeyen çiftin yaklaşık  bir ay sonra bebekleri olacak. Soğuk odada doğacak çocuğun çok yaşamayacağından endişe eden çiftin bir hayli zor durumda olduğu belirlendi. 

bursa hastane karı koca