75 Bin Liralık Özel Okulda Skandal Olay! Rehber Öğretmen, Öğrencisi ile İlişki Yaşarken Basıldı

TAKİP ET

ABD'nin en pahalı okullarından birinde, yine öğretmen öğrenci ilişkisi skandalı yaşandı. Yıllığı 75 bin lira olan okulun rehber öğretmeninin 16 yaşındaki öğrencisi ile ilişkiye girdiği ortaya çıktı. Rehber öğretmen skandalın ortaya çıkmasının ardından gözaltına alındı.

ABD’nin en pahalı okullarından birinde, yine öğretmen öğrenci ilişkisi skandalı yaşandı. Yıllığı 75 bin lira olan okulun rehber öğretmeninin 16 yaşındaki öğrencisi ile ilişkiye girdiği ortaya çıktı. Rehber öğretmen skandalın ortaya çıkmasının ardından gözaltına alındı. 

ABD’de en pahalı özel okullardan birinde rehber öğretmen olarak çalışan 25 yaşındaki Kenleigh Prendergast, 16 yaşındaki bir öğrencisi ile cinsel ilişki yaşadığını itiraf edince tutuklandı. Güney Carolina'daki özel okulun yıllığı 19 bin Dolar, yani 75 bin TL. 30 Mart günü ortaya çıkan olay herkesi şok etti. 

İLİŞKİ 5 AY SÜRDÜ
Polis tarafından okulda gözaltına alınan öğretmen, gün içinde öğrencisi ile mesajlaştıklarını, akşam ise evine davet ederek ilişkiye girdiklerini söyledi. İlişkinin beş ay sürdüğü ve ortaya çıkmadan birkaç gün önce bittiği öğrenilirken, öğretmen yakayı ele vermekten kurtulamadı. 

DEFALARCA İLİŞKİYE GİRMİŞLER
Polis tarafından yapılan açıklamada, öğretmen ve öğrencinin defalarca cinsel ilişkiye girdikleri belirtildi. İkilinin saatler boyunca mesajlaştıkları ve daha sonra öğretmenin odasında buluşarak ilişkiye başladıklarını da polis açıkladı. Okul yönetiminden yapılan açıklamada ise polisin iddiaları hakkında bilgilendirildikleri anda Prendergast'ı kovdukları belirtildi. Genç öğretmen olaydan sonra gözaltına alınarak cinsel tacizden tutuklandı. 
.

 

ABD özel okul öğretmen skandal