73 Yaşındaki Sapık Kağıt Toplayan Kız Çocuğuna Sokak Ortasında Cinsel Tacizde Bulundu

TAKİP ET

Ankara'da 73 yaşındaki bir yaşlı adam, kağıt toplayan 12 yaşındaki bir küçük kız çocuğuna sokak ortasında cinsel istismarda bulundu. Yaşlı adamın daha önce de 8 yaşlarında iki erkek çocuğuna daha cinsel istismarda bulunduğu ortaya çıktı. İşte detaylar…

Ankara’da 73 yaşındaki bir yaşlı adam, kağıt toplayan 12 yaşındaki bir küçük kız çocuğuna sokak ortasında cinsel istismarda bulundu. Yaşlı adamın daha önce de 8 yaşlarında iki erkek çocuğuna daha cinsel istismarda bulunduğu ortaya çıktı. İşte detaylar… 

Olay, Ankara’da meydana geldi. Alınan bilgilere göre, 12 yaşında olan kız çocuğunun yaşlı bir adam tarafından cinsel istismara uğradığı anlar sosyal medyada büyük tepki aldı. Küçük kızın tacizcisi zannedilen yaşlı bir adam 40 kişilik bir grup tarafından linç edilmeye kalkılırken adamın olayla bir ilgisinin bulunmadığı ortaya çıktı.

KIZ ÇOCUĞUNA YANAŞARAK ELİYLE VÜCUDUNA DOKUNDU

Sokakta kağıt toplayan kız çocuğuna yanaşarak eliyle vücuduna dokunduğu görülen yaşlı adamın 73 yaşındaki A.D olduğu tespit edildi. Şüpheli polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alınırken şahsın kız çocuğunun yanı sıra 8 yaşlarında olan 2 erkek çocuğuna daha cinsel istismarda bulunduğu öğrenildi. 

‘BEN ONLARI TORUNUN GİBİ GÖRÜYORDUM’

Polis tarafından gözaltına alınan şahsın ifadesinde ‘Ben onları torunun gibi görüyordum. O yüzden de onları torunum gibi seviyordum’ dediği öğrenildi. Şahsın eliyle küçük kızın vücudunun çeşitli yerlerine dokunduğu anlar o sırada yoldan geçen bir sürücü tarafından cep telefonu kamerasına kaydedilerek saniye saniye görüntülendi. İğrenç anları görüntüleyen sürücü bu görüntüleri sosyal medya hesabında paylaştı.

Ankara Cinsel taciz kağıt toplayan kız Yaşlı adam