70'lik Dedenin Yazdığı Mektup İğrençliği Ortaya Çıkardı

TAKİP ET

İzmit'te 70 yaşındaki bir dedenin 12 yaşındaki bir kız çocuğuna yazdığı aşk mektubu iğrençliği ortaya çıkardı.

İzmit'te 70 yaşındaki bir dedenin 12 yaşındaki bir kız çocuğuna yazdığı aşk mektubu iğrençliği ortaya çıkardı.

İzmit'te iğrenç bir olay meydana geldi. 70 yaşında olan F.K isimli adamın 12 yaşında bir kız çocuğuna aşk mektubu yazdığı tespit edildi. Aşk mektubunun daha sonra kız çocuğunun babasının eline geçmesi ile birlikte gerçekler ortaya çıktı. Öfkelenen baba hemen polis ekiplerine haber verdi. Konu hakkında geniş çaplı bir soruşturmanın başlatıldığı öğrenildi. 

Yapılan incelemeler sonrasında 70 yaşındaki adamın gerçekten bir süredir gördüğü 12 yaşındaki kız çocuğuna aşk sözcüklerinin de yer aldığı bir mektup yazdığı belirlendi. Bunun üzerine yaşlı adam polis tarafından yakalandı. 

ÇOCUĞA AŞKINI İLAN ETMİŞ

70 yaşındaki adamın yazmış olduğu aşk mektubunun içerisinde 'Seni seviyorum. seninle görüşmek istiyorum. Sana aşık oldum' ifadelerini kullandığı öğrenildi. Kızın yaşadığı apartmanın kepenklerine sıkıştırdığı mektubu alması için kız çocuğuna bazı işaretlerde bulunduğu öğrenildi. Bunun ardından kız çocuğu mektubu alarak okudu. Sonrasında ise hemen durumu babasına anlattı ve mektubu gösterdi. Mektubu okuyan baba çılgına döndü. Bunun üzerine zaman kaybetmeden polise giderek yaşlı adamdan şikayetçi oldu. Konu hakkında soruşturma başlatıldı. Yaşlı adam polis tarafından göz altına alındı. Daha sonra emniyette ortaya çıkan ifadelere göre birkaç gün öncede kız çocuğunu eve televizyon izlemek için çağırdığı öğrenildi. 

izmit sapık yaşlı adam