7 Yıl Önce Boşandığı Karısını Öyle Görünce Cinayet İşledi!

TAKİP ET

Konya'da 7 yıl önce anlaşmalı olarak boşandığı eski karısını başka bir erkekle görünce çılgına dönen adam hem eski karısını hem de erkek arkadaşını bıçaklayarak öldürdü. Savunması ise çok şaşırttı.

Konya'da 7 yıl önce anlaşmalı bir şekilde boşandığı karısını başka bir erkekle gören eski koca hem eski karısını hem de erkek arkadaşını bıçaklayarak öldürdü. Mehmet G. isimli adamın polis memuru olduğu ve son zamanlarda çeşitli psikolojik sorunlarının olduğu öğrenildi. Psikolojik sorunlarının olmasından dolayı bir yıl önce emekli edildiği öğrenildi. 

Konya Merkez Karatay ilçesinde eski koca dehşeti yaşandığı öğrenildi. Kıskandığı için eski karısını ve erkek arkadaşını defalarca bıçaklayarak öldüren Mehmet G. isimli adam polis tarafından yakalandı. Olay araştırıldığı zaman ise ilginç detaylar ortaya çıkmaya başladı. Eski karısı ile 7 yıl önce anlaşmalı bir şekilde boşandığı öğrenildi. Kreş işleten 2 çocuk annesi 34 yaşındaki Hediye İnanç ile bir süredir arkadaşlık ettiği evli ve bir çocuk babası 38 yaşındaki Semi Oğuz Deniz'in eski koca dehşeti sırasında öldürüldüğü öğrenildi. 

'KARIMI UYGUNSUZ YAKALADIM' DEDİ

Bir süre ikiliyi bir arada gören Mehmet G.'nin tartışma çıkardığı ve bu tartışmanın ise kavgaya dönüştüğü öğrenildi. Psikolojik sorunları olan Mehmet G.'nin malulen emekli edildiği de gelen bilgiler arasında yer alıyor. Çıkan tartışmanın ardından hem eski karısını hem de erkek arkadaşını kalbinden bıçaklayarak kaçtı. Kanlar içerisinde yere yığılan ikiliyi komşuları buldular. ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadıkları öğrenildi. 

Polis tarafından kısa sürede yakalanan Mehmet G. ise eski eşi hakkında 'Boşandık ama bir süredir dini nikahlı olarak birlikte yaşıyorduk. Karımı uygunsuz bir şekilde başka bir adamla yakalayınca dayanamadım ve öldürdüm' dediği öğrenildi. 

konya boşandığı karısı cinayet erkek arkadaş