7 Yaşındaki Çocuğun Dehşet Sonu! İçine Deodorant Çekerek Ölüme Gitti

TAKİP ET

Brezilya'da 7 yaşında olan bir çocuğun internette gördüğü cesaret videolarından etkilenerek kendi cesaretini test etmek istemesiyle içine deodorant çekti ve hayatını kaybetti.

Brezilya’da 7 yaşında olan bir çocuğun internette gördüğü cesaret videolarından etkilenerek kendi cesaretini test etmek istemesiyle içine deodorant çekti ve hayatını kaybetti.

Olay, Brezilya’da henüz 7 yaşında olan bir kız çocuğunun internet ortamında iyice yaygınlaşan cesaret videolarından etkilenerek kendi cesaretini test etmek istedi ve feci son kaçınılmaz oldu. Özellikle de çocuklar arasında iyice yayılan cesaret videoları 7 yaşındaki bir çocuğu hayatından etti.

İNTERNET ORTAMI SONU OLDU

Son zamanlarda ülkede yaygınlaşan cesaret videolarını izleyen 7 yaşındaki bir kız çocuğu kendi cesaretini test etmek istedi. Cesaretini tartmak isteyen küçük kız eline aldığı deodorantı içine çekti ve ani kalp yetmezliği sonucunda kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. 

İNERNETTE HIZLA YAYILIYOR

O gün akrabasında kaldığı öğrenilen küçük kız çocuğunun ağzına dayadığı deodorant şişesini içine çekmesiyle fenalaşmasının bir olduğunu ve hastanede hayatını kaybettiğini belirtti. Tüm aileleri çocuklarının internet alışkanlıklarına karşı uyaran şahsın 7 yaşındaki Andrielly Gonçalves isimli kızın internetteki videolardan etkilenerek kendisini ölüme sürüklediğini aktardı. Bu tür videolar ülkede son zamanlarda cesaret adı altında paylaşılan videolarda oldukça tehlikeli ve ölümle sonuçlanacak türden olaylara adım atıldığı aktarıldı. Bu videolarda bazılarının burun deliklerinden soktukları prezervatifi ağızlarından çıkartmaya çalıştıkları bazılarının da bayılma durumuna gelene kadar nefeslerini tuttukları görülüyor. Ülkedeki yetkililer bu tür videoların sağlık açısından ölümcül tehlikeleri olduğunu söylese de videoların yayılmasına engel olamıyor.

 

Dünya haberleri Brezilya Deodorant Cesaret videoları Deodorant çeken çocuk 7 Yaşındaki çocuk