7 Ocak Sol Yanım 6 bölüm bugün var mı? Sol Yanım hangi günler yayınlanıyor?

TAKİP ET

7 Ocak Sol Yanım 6. bölüm bugün var mı? Sol Yanım hangi günler yayınlanıyor? Star TV ekranlarında yayınlanan ve ilk günden bu yana izleyicileri kendine bağlamayı başaran dizi Sol Yanım yeni bölüm ile ilgili izleyicilerin meraklı bekleyişi devam ediyor. Peki Sol Yanım yeni bölüm bugün var mı? Sol Yanım yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Star TV ekranlarında yayınlanan gençlik dizisi olarak izleyicilerin çok sevdiği Sol Yanım dizisi geçtiğimiz hafta ekranlara gelmemişti. Yılbaşı haftası olması nedeniyle 1 haftalık ara veren dizinin yeni bölümü de izleyiciler tarafından merakla bekleniyordu. Peki Sol Yanım 6. bölüm bugün var mı? Sol Yanım yeni bölüm hangi günler yayınlanıyor?

Sol Yanım yeni bölüm bu akşam var mı?

Star TV ekranlarında yayınlanan gençlik dizisi Sol Yanım yeni bölüm ile bu akşam izleyici karşısına çıkacak. Geçtiğimiz hafta yılbaşı gecesine denk gelmesi nedeniyle 1 haftalık ara vermek zorunda kalan dizi yeniden ekrana gelirken izleyicileri etkileyecek bir bölümü yayınlanacak. Sol Yanım 6. bölüm bu akşam 20.00’de Star TV'de.

Sol Yanım son bölümde neler oldu?

Sol Yanım son bölümde Serra ve Selim yeni bir aşka yelken açarken Biricik ise kıskançlık krizlerine girdi. Diğer yandan Burak hala bu aşktan haberdar değil ve öğrendiği zaman nasıl bir tepki vereceği herkes tarafından merak ediliyordu. Dizinin final sahnesinde ise ailesi ile tartışan Selim babaannesinin evine gittiği ve Tarık Serra’dan rica ederek onu eve döndürmesini istedi. Ancak babaannenin evine giden Serra karşısında hiç ummadığı bir manzara ile karşı karşıya kaldı.

 

sol yanım yeni bölüm