7 Ocak Perşembe Gelinim Mutfakta puan tablosu! Bugün çeyrek altını kim kazandı?

TAKİP ET

Seda Sayan'ın muhteşem sunumuyla ekrana gelen Gelinim Mutfakta'da bir haftanın daha yavaş yavaş sonuna gelinirken haftanın finaline sadece bir gün kala gelinler arasındaki kıyasıya rekabet kaldığı yerden devam ediyor.

Seda Sayan’ın muhteşem sunumuyla ekrana gelen Gelinim Mutfakta’da bir haftanın daha yavaş yavaş sonuna gelinirken haftanın finaline sadece bir gün kala gelinler arasındaki kıyasıya rekabet kaldığı yerden devam ediyor. Kendilerine ve el lezzetlerine güvenen gelinlerin en yüksek puanı alıp çeyrek altını yakalarına takabilmek için verdikleri mücadele bugün de devam ediyor. Peki, Gelinim Mutfakta 7 Ocak 2021 Perşembe günü puanları açıklandı mı? Bugün hangi yarışmacı birinci oldu ve çeyrek altını almaya hak kazandı? İşte tüm detaylar…

Gelinim Mutfakta 6 Ocak 2021 Puan Tablosu

Gelinim Mutfakta’nın dün yayınlanan bölümünde kayınvalideler mutfağa girdi ve bu kez onlar el lezzetlerini konuşturdu. Kayınvalideler arasında kıyasıya bir rekabetin yaşandığı bölümde bu kez gelinler hangi tabak kayınvalidelerine ait bilmeden tamamen damak zevklerine göre puanlarını verdi. 6 Ocak 2021 Çarşamba gününe ait puanları aşağıda inceleyebilirsiniz.


Yasemin/Zeynep- 14

Nurten/Aysun- 11

Semra/Gizem- 19

Elmas/Özlem- 10

Gelinim Mutfakta 7 Ocak 2021 Puan Tablosu

Gelinim Mutfakta 7 Ocak 2021 Perşembe gününün puan tablosu henüz açıklanmadı. Bugünün puanları açıklandıktan hemen sonra haberimizin devamında detaylarıyla sizlere aktaracağız…
Gelinim Mutfakta yarışmacılarının 7 Ocak 2021 puan tablosunu aşağıda inceleyebilirsiniz.

Gizem- 18

Zeynep- 17

Aysun 13

Özlem- 13



Gelinim Mutfakta 7 Ocak 2021 Çeyrek Altın Kimin Oldu? 

Gelinim Mutfakta 7 Ocak 2021 Perşembe gününde haftanın finalinden sadece bir gün önce birinci olan yarışmacı günlük puan tablosunun açıklanmasıyla belli oldu. Bugün kayınvalidelerden toplam 18 puan alan Gizem, günün birincisi ve çeyrek altının sahibi oldu. 
 

gelinim mutfakta puan çeyrek ocak birinci